resim
Didier Yves Drogba Tébily
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:46
Boy:1.89
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 1881
    hiç üzülme parçalı fil. anlıyorum, ülkeni, insanlarını çok seviyorsun. çok garip topraklarda doğmuşsun, belki klasik olacak ama, dünyanın yarısı obeziteden ölürken senin doğduğun topraklarda çocuklar açlıktan telef oluyor.

    aldığın transfer paralarını ülkenin kalkınması için harcadığını öğrendiğimde aslında sadece çok büyük bir futbolcu olmadığını, çok büyük bir insan evladı olduğunu da öğrenmiş oldum.

    biliyorum o kazanmayı istediğin kupa sadece bir sportif başarı olarak kalmayacaktı senin gözünde. ülkene, insanlarına umut olacaktı. mutlu edecekti halkını.

    aslında bugün ülkenin kaybetmesini dilediğim için pişmanlık bile yaşıyorum.

    sen gel buraya, ligi kazanalım, şampiyonlar ligini de alalım(belki bu sezon değil ama seninle bir gün inşallah), sonra topla tüm takımı, doluşun ünal aysal başkan'ın teyyaresine, ver elini fil dişi sahilleri. onlara armağan et yine o kupaları. fatih terim küçük çocukları oturtsun dizine, keltoş kafalarını okşasın. hasan şaş mıncırsın yanaklarından. ne bileyim sneijder forma imzalayıp versin.

    ne dersin güzel olmaz mı. valla bak ünal başkan yapar bu krallığı sana! hadi üzülme. sen gel bak çok güzel şeyler olacak...
App Store'dan indirin Google Play'den alın