• 6081
    eleştiri vb her şeye müsama gösterilebilir, ama kendi futbolcusuna ve renktaşı olan sözlük yazarlarına küfürler savrulması inanın beni çok rahatsız ediyor. çoğu kişi fikirlerini özgürce belirtemiyor.

    misal olarak "melo bugün kötüydü beğenmedim" gibi bir eleştiriye başka bir yazar "melo'yu eleştirenin" ile başlayan küfür vb rahasız edici laflar ediyor. burası özgür bir platform değil mi? illa birinin fikrine ters düşüldüğünde diğeri küfürle ya da hakaretle mi karşılık vermeli?

    burada herkes aynı renge aşık değil mi? e o halde neden eleştiri ve yorumlar küfür ve hakaret içeriyor? 7 bin küsür sözlük yazarlarının iddia ediyorum ki en az yarısı eleştiri kavramının ne olduğunu pek bilmiyor. "sadece benim dediğim doğru, diğerlerine saldırıp dediğimi kabul ettiririm" mantığında çok insana sahip bir yer ne yazık ki.

    ayrıca takımın kaybedilen maçlarında takıma mantıklı eleştiri yani "emre çolak kötü oynadı. takıma faydası bu maçta olmadı" tarzı yorum yerine emre çolak'ın .... koyayım tarzı yorumlar cidden çok çirkin duruyor. arada tabiki ben ve benim mantığımda insanlar da eleştiri dozunu arttırabiliyor, ama saygımızı asla kaybetmeden ve asla küfür kullanmadan eleştiri yapmakta olan ben ve benim gibi yazarlarımız adına bu küfür olayına bir çare bulunması konusunda,

    gereğini bilgilerinize arz ederim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın