• 14
    1) sneijder ise son 4 ayda neredeyse maç oynamadı. 25-30 dakika oyuna sokmayı kararlaştırdık. bu kadar zaman oynamadan kolay değil. fiziğiniz çabuk yerine gelmez. ona takım idmanı hem de özel antrenman yaptırıyoruz.

    2)son dönemde galatasaray için 1 santraforla mı oynar, 2 santraforla mı oynar diye tartışılıyor. bu çok önemli değil benim için. önemli olan felsefe. galatasaray öyle veya böyle oynar. pas yüzdesi yüksek selçuk, emre, sneijder ile oynamaya çalıştık ancak tabi bu maçta çok başarılı olduğumuz söylenemez. drogba dünyanın en iyi en şöhretli oyuncularından biri. listede başka futbolcularda vardı. listedeki oyuncularla uğraşıldı. kulüplerinden yeterli cevap alınmamıştır. artık transfer dönemi bitti. bu kadroyla mücadele edeceğiz."

    3) burak bizim için önemli bir oyuncu. umut ve elmander geçen haftayı iyi bitirdikleri için bu hafta da oynadı. burak 1-2 maç oynamaz 20 maç oynar. galatasaray'ın bugünkü sorunu burak değildi, başka şeylerdi. biz burak'ı göndermeyi hiçbir zaman düşünmedik. serdar aziz ile herhangi bir durumumuz olmadığı gibi burak'ı da göndermek için birşeyimiz olmadı. sürekli tekzip etme şansımız olmuyor. burak bugün oynamak yarın tekrara kadroya girer.

    yani diyor ki okuman yazman olabilir ancak ilk önce onları algıyabilecek bir beynin olmalı.

    ama yinede biz arkadaşlara yardımcı olalım.

    1) sınayder geldi artık her şey farklı olacak. sikmişim ligini. schalke maçı için yavaş yavaş yüklemeler yapıyoruz. hemde oyun planımızı deniyoruz. iyi geldi. keşke gelmese deseydim mal gibi schalke maçına hazırlamazdım.

    2) benim için isim değil form diyor kendisi burada. eğer olursa 5 forvet bile çıkarım diyor. ama yeri gelirse 1 forvette çıkarım diyor. felsefemiz var diyor. felsefe demek sistem demek değildir diyor. galatasaray'ın felsefesi hep saldırmak hep savaşmaktır diyor. bugün bunu yapamadık diyor. üzgünüz diyor. galip gelemedik diyor. rüzgara da bahane atıyor he dimi?

    3) burak'ı küsüm oynatmıyorum demiyor. kendisi burada burak bu takımın en önemli parçası diyor. zorla oynatmam için getirildi de demiyor. bu takımın 3 tane forveti vardır bunlar dönüşümlü oynar diyor. yine form diyor. uzun uzadıya açıklatmayın zaten konuştuk ya amk diyor.

    velhasıl kelam beyler kendinize gelin komplo teorilerini başka alanlara saklayın. mesela amerika-israil gibi şeylere yoğunlaşın. olmadı illuminati'ye kapak atın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın