• 2600
    her ufak aksilikte, her puan kaybında, her takım için bazı çıkmazlarda, her gönül kırıklığında ve bunun gibi her en ufak şeyde ortaya çıkıp ben demiştimci, biz bittik ulancı, allah belamızı verdi bak görüyor musuncu, kan emici yarasalardan, vampirlerden ve utanmaz arlanmaz ahlaksız terbiyesiz, ete kemiğe bürünmesi bizim için hakaret sayılması gereken bazı sözümona destekçilerinden, yalandan forma alayım da tuttuğum takım belli olsun, maça gideyim ve takım puan kaybedince küfürler edeyimcilerinden temizlensin artık bu şerefli ve şeref sahiplerinin yüzyıllardır üyesi olduğu kutsal kulüp.

    ben anlayamıyorum. anlamaya çalışıyorum iyi niyetle ama yok. ah siz ne kadar yoksun insanlarsınız ah...
    ne istiyorsun daha? galatasaray adı hep markaydı, bu aralar da markamız yine zirvede tüm dünyada. arada sallantı olur ama unutma marka modadan her zaman üstündür. transferler tıkırında. takım kimyası zamanla oturuyor. daha başka ne isteyebilirsin ki be kahpe ? şampiyonluk desen, diyoruz ki siz rahata meşale yakın, şampiyonluk yakın. fatih terim için şampiyonluk çok kolay. onun derdi şampiyonların şampiyonu olabilmek ama siz bazı kan emiciler bir müsade etse keşke.

    ha, zamanında bunu da başardı imparator. 2000 yılında, uefa kupası finalinde kurulduğu günden beri kendi tarihinin en iyi takımı olan arsenal'e kopenhag'da geçirdikten sonra, şampiyonların şampiyonu real madrid'i de fransa'da itin götüne sokarak kupayı kaldıran takımın temellerini atan adam yine kendisiydi. takımın başında değildi bak, ama ne kadar etki ettiğini görüyor musun ?

    bak güzel kardeşim, bazı şeyleri kuralına uygun oynayalım. kuralsız eleştiriyorsan, kurala uyup sevinmeyeceksin.
    yok eğer ne isa'ya ne musa'ya diyorsan da üçkağıtçı ve leş yiyicisin. bunda anlaşalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın