resim
Ümit Karan
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
  • 622
    hadi len! demek istediğim kişi..

    zamanında 2 gol attı diye hakan şükür'le karşılaştırmaya kalkışanlar vardı maalesef.. şike sürecinde gördük ne mal olduğunu.. tamam hakan şükür de ego sahibidir, konuşur, iğneler ama asla şike-teşvik işlerine karışacak 'adam' değildir..

    bir de olaya futbol yönünden bakarsak;

    ümit karan, hakan şükür ile beraber oynadığı son sezon(07-08) 11 gol atmıştır.. aynı sezon nonda da, hakan şükür de 11 gol atmıştır.. hakan şükür'ün yaptırdığı 2 penaltının birini ümit diğerini nonda gole çevirmiştir.. hakan şükür 11 golün yanısıra 7 de asist yapmıştır. özetle h.şükür herkesin bildiği üzere önce takımını oynatmıştır, sonra kendisi de gollerini sıralamıştır. taraftarlar h.şükür'ün, ü.karan ve nonda'nın performansındaki katkısını -her zamanki gibi- algılayamamıştır..

    işte o zamanlar insanlar hakan şükür'e yaşlı olduğu için futbolu bırakması telkininde bulunurken, ümit karan'ı öve öve bitiremiyordu.. sonra ne mi oldu..

    hakan şükür'e -adnan polat tarafından- futbol 'bıraktırıldı'.. kameralar önünde heykelinin dikileceği söylendi.. 5 koca yıl geçti, hala bekliyoruz..

    sonraki sezon ü.karan '0', yazıyla 'sıfır' gol atabildi.. nonda da sezon boyunca 6 gol atabildi ve başarısız olarak nitelendirildi. (kimine göre haksız olarak) yarım sezon sonra da gönderildi..

    velhasıl, taraftar, şike davasından sonra ümit karan'a laf atarken, o günlerde bu 2 isme uyguladığı çifte standardı hatırlamalı ve başını öne eğip susmalıdır..
App Store'dan indirin Google Play'den alın