resim
Emre Belözoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 2251
    tipik bir fener ahlakına sahip topçu. demiş ki,

    --- alıntı ---

    sneijder ve drogba transferleri hatırlatılan emre, "dünyanın büyük takımları bile büyük transferler yaparak istedikleri başarıları yakalayamıyor. lig lideri olmasak da iyi gidiyoruz. 5 puan fark çok büyük bir fark değil. daha önce çok daha fazla puan farkıyla gelip şampiyonluklar yaşadım. rakiplerimizin yaptığı transferler çok büyük. sonuçta galatasaray'ın şampiyonlar ligi'nde başarılar yakalaması türk futbolu için önemli. fenerbahçe'nin ne yaptığı, ne yapacağı her şeyden daha önemli. dört sene boyunca bu camianın içinde öğrendiğim bir şey var. bizim göstereceğimiz performans ligin kaderini belirleyecek" diye konuştu.

    --- alıntı ---

    sen falcao'yla bile aynı takımdayken kaç maç canlı canlı gördün la adamı kamil? sınaydır'la drogbayla hayatında bir kez karşı karşıya geleceksin, onda da umarım bu söylediklerini sana yedirmezler. gerçi sen baroş'a yaptığını onlara da yaparsın, ortalarına alırlarsa seni, tutar kırarsın ayaklarını dimi, 2 maç yer sonra hayatına kaldığın yerden devam edersin. iki yüzlü insan ne demek canlı örneğisin ve nefretimsin emre. allah kısmet ederse bu önemli değil dediğin adamlar, ayarı verince görücem seni. tükürdüğün o kadar çok şeyi yaladın ki, şimdi bu camia seni tekrar bağrına bastı, yüzün olsa bir daha gelmezdin ama nerede siz de o kadar yürek veya onur. rezil olmanız dileğiyle.

    dahası, fener takımının kaderi herhalde. büyüklük ölçüleri, ya bize gol atmak ya bizi yenmek ya şöyle ya böyle. ulan olm biraz vizyonunuzu geniş tutun, bize gelen adamlar avrupada başarılı olmak istiyor, sonra büyük takımlara transfer olmak istiyor, sen ve senin gibiler ise, galatasaray'a gol atmak istiyorum, galatasaray maçına çıkmak istiyorum gibi anlamsız şeylerle ancak ve ancak galatasaray'ın ne kadar büyük bir takım olduğunu gösteriyorsunuz. haydi yelkenler fora o halde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın