• 329
    ea'nın galatasaray'a götlüğün kralını yaptığı oyundur.

    1 premier lig yahut diğer büyük liglerdeki transferleri en geç 2 günde güncelleme ile eklenirken bizi 1.5-2 hafta beklettiler. bugün sneijder'i eklemişler, dogba'dan ses yok hala. halbuki transfer dönemi bugün sona erdi...
    2 inter'de kaç aydır oynamayan sneijder 87 puanla dururken galatasaray'a transfer olunca anında puanını 86'ya çektiler. ilerleyen bir kaç haftada adaptasyon süreci içerisinde biraz düşük performans gösterirse anında basarlar nerfi. 85, 84 diye gider.
    3 drogba allah'ın çininde boktan bi takımda oynarken 85 puan + 5 tane özellik shield vardı. 1 tanesi forvetler için en kıymetli özellik olan complete forward iken adam galatasaray'a transfer olunca anında basmışlar nerfi puanı 83'e düşürmüşler. özelliklerden de ikisini kırpmışlar hemen.
    4 melo sezon başında 81 iken son güncelleme ile 77'ye düşmüş. adam bu sezon biraz düşük ama o kadar da değil lan.
    5 3 hafta önce muslera 83 iken son güncelleme ile 81 olmuş.
    6 burak şampiyonlar ligi performansı ile 82'ye çıkarılmıştı, son güncelleme ile 80'e inmiş. diğer oyuncular da cabası.
    7 takımların güncel sıralamalardaki durumlarının yazdığı kısımda galatasaray ligde 2. yazıyor. en yakın takıma maç eksiği ile 4 puan fark takmışız. neyin kafası bu?

    hep şikeciler yüzünden yalnız bu durum. 2 senedir oyunda türkiye ligi yok, bu yüzden galatasaray'a da gerekli özen gösterilmiyor bence. aman çok güçlü olmasın galatasaray. ulan inş. schalke'yi tepe tepe geçeriz de bunlar utanır.
    galatasaray'ın oyunda bile düşük gösterilmesi beni sinirlendiriyor. şerefsiz ea.
App Store'dan indirin Google Play'den alın