• 953
    kanalın başında bahri havadır var. bakın entry'yi burada bile bitirebilirim, kanalın başındaki bahri havadır ve kanalın adı galatasaray tv !

    geri kalanı evlere şenlik zaten, bir tanesi blogs diye bir program yapar, oraya, her fırsatta galatasaray'a söven bir adam davet eder. hiçbir şey bilmiyorsan blog idmanyurdu'ndan aç bi oku, oradan lafı sözü çekilir adamlar getir ekrana. twitter mallarını ekrana toplamak da neyin nesidir ?

    diğerlerinin çoğu cici olduğunu sanan kızlarımız. adam gibi eleştiriye dahi gelemeyen, iletişim fakültesi mezunu oldukları şüpheli hanım hanımcık (!) kızlar. hele bazıları var ki, biz onları gstv'den önce de tanıyorduk da, neyse; umarım o tarz şeyler referans olarak kullanılmıyordur.

    kanalın 'sarı kırmızı spor kanalı' sloganı hoşuma gitmişti benim, antu kafasında yayın yapan fbtv'den iyidir demiştim ama bir vizyonunuz varsa, önce bunun içini dolduracak bilginiz de olması gerekir. bu bilgili ekip de kanalda yok şu anda, bu açık.

    işin tahsilini yapmış, sadece birinin dayıoğlu, amca kızı oldugu icin değil oraya yakıştığı için orada olan, sırf 'olm kanalda dişi de olsun' diye oralara gelmemiş, türkçeyi iyi konuşup yazan, bilgili galatasaraylıları kanalda görmek dileğiyle..
App Store'dan indirin Google Play'den alın