• 938
    https://twitter.com/KuzeyBin

    şu dallamayı

    http://i1169.photobucket.com/...00000210521EEC61.jpg

    şu yaptığına rağmen

    "galatasaraylılardan özür dilemesi" şartıyla blogs adlı sikindirik programa almak istemişler ama bu küheylan siktir çekince iş yatmış ve adına blogs denen bu aptal programın konuk listesi de bu yüzden yayına az bir süre kala alelacele değiştirilmiş.

    tüm kanıtlar yukarıdaki senaryoyu doğruluyor.

    ulan allah bin türlü belasını versin böyle işin, dilendiğiniz adama bak, 5000 küsur takipçisi olan, ne bok yediği belli değil, hıyarın biri. ağzının ortasına bir patlatsan "feda" der. gidip şu adamdan kim ricacı olduysa, "gel abi programa çık bok püsür var" dediyse çok fena sövüyorum.

    sonra da vay aykut erçetin'in yattığı yerden aldığı paralar falan fişman... ulan aykut'un aldığı her kuruş helal-i hoş olsun asıl galatasaray'ı, galatasaraylılığı ayaklar altına alan şu gerzekçe yapımlardan nemalanan kenelerin cukkaladığı yüz bin liralar ne olacak?

    bizim vizyonu geniş kanalımızda bu malca hareketler olduktan sonra daha kimler kimler köşeyi döner biz de burada kendimizi şey yaptığımız ile kalırız.

    gidin emre çolak'ı kuzey güney izlerken çekin, diziyi yorumlasın. helikopter kirala istanbul'u tepeden çek wikipedia'dan tarihini oku arka planda, hiç olmadı eski futbolcuları topla halı saha maçı yaptır onu da ali ferahbot'a anlattır.

    sinir sinir işler hey yarabbim...
App Store'dan indirin Google Play'den alın