• 2587
    didier drogba ve wesley sneijder transferleri sonrası yabancıların galatasaray hakkındaki görüşleri;

    @cpmeyer: galatasaray now has wesley sneijder and didier drogba! wow! i will be tuning in to watch them in the champions league! (u: galatasaray artık sneijder ve drogba'ya sahip, ben kendimi onları şampiyonlar ligi'nde izlemeye ayarladım)

    @peterwilliams_: good job galatasaray got drogba and sniejder after the group stage other wise we would have been in trouble! #mufc (u: galatasaray'ın drogba ve sneijder'i grup maçlarından sonra alması iyi oldu, aksi halde başımız beladaydı)

    @draliasad: #sneijder and #drogba, thats some attacking force for #galatasaray. they will be lethal at home with that cruel atmosphere #ucl (u: sneijder ve drogba galatasaray'ın hücum silahları, onlar acımasız atmosferde öldürücü olacaklar)

    @jonnyfinnikin29: drogba and sneijder at galatasaray. i think i've found my new team on fifa *

    @iamddanz: drogba to galatasaray is official now .imagine sneijder behind drogba . think i'll have to watch galatasaray games more often now (u: drogba galatasaray'da. drogba'nın arkasında sneijder'in oynadığını hayal edin. artık daha sık izlemeliyim galatasaray maçlarını)

    @madmontana: how gutted would you be if you were schalke.... champions league draw against galatasaray #sweet.... then comes drogba & sneijder (u: schalke taraftarı olsaydın nasıl da sıkkın olurdun. kurada galatasaray'ı çekiyorsun ve buna güzel diyorsun. sonra sneijder ve drogba geliyor)

    @sashakalra: galatasaray are now that team nobody wants to draw in the #ucl. drogba joining sneijder this month. (u: galatasaray kimsenin kurada eşleşmeyi istemediği bir takım oldu. drogba sneijder'e katıldı)

    @jbad506: galatasaray is going to be loaded in fifa 14 #drogbasneijder (fifa 14'te galatasaray yükleniyor)

    @supermantweets: drogba and sneijder signed for galatasaray. champions league just got more interesting. don't expect me to save the plan during the games. (u: drogba ve sneijder galatasaray'la imzaladı. şampiyonlar ligi daha da ilgi çekici oldu. kimse benden maçlar sırasında dünyayı kurtarmamı beklemesin)

    @millersmaniac: sneijder, drogba and eboue all play for galatasaray now. definitely strengthened their squad for a strong champions league push. (u: sneijder drogba ve eboue galatasaray için oynayacaklar. şampiyonlar ligi için kesinlikle güçlendirdiler kadrolarını)

    @hamzer_: all the best to drogba at gala..i guess i'll be a gala fan all over now. *

    @mesha_milaan: galatasaray were talking about drogba &ittook them 3days to sign him. we've been talking about kaka, balotelli, etc.. and we signed zaccardo (u: galatasaray üç gündür drogba'yla konuşuyor ve onu kadroya kattılar. biz kaka balotelli vs bir sürü adamla konuştuk ve zaccardo'yu aldık)

    @fourfourtom: sneijder, drogba and eboue all play for galatasaray now. save us all some time and just hand them the champions league trophy today.

    @professor1115: #galatasaray signing #drogba and #sneijder! nice to see my lions going after some big names!! also rumors that #kolo #toure may be coming!! (u: galatasaray drogba ve sneijder'le imzaladı. aslanlarımın büyük isimlerle anlaşmasını görmek güzel. belki kolo toure de onlara katılacak)

    @lew_gulland: drogba has signed for galatasaray? why is everybody going there!? *

    http://i.imgur.com/ur1wPpk.jpg?1 *

    @unalbasgan: her şey "çarşıdan aldım shaqiri, eve geldim necati" esprisini yaptıklarında başlamıştı.

    @emreutkucan: galatasaray, sneijder'i liverpool ve tottenham'in, drogba'yi ise milan ve juventus'un elinden aldi.

    @tribundergi: sergen yalçın: galatasaray bu kadroyla ligi çok rahat getirir. sneijder ve drogba beklenen performansı gösterirse şl'de yarı final oynar.

    nacho gonzalez, eurosport ispanya: benim için iki transfer de kesinlikle sürpriz oldu, özellikle de didier. en büyük liglerden birine gideceğini düşünüyordum, tahminlerin real madrid ve juventus’tu.

    igor zelenitsyn, eurosport rusya: kesinlikle benim için de sürpriz oldu, son zamanlarda yıldız oyuncuların başka ülkelere ancak kariyerleri inişe geçmişken gitmelerine alışığız. ama birdenbire modern futbolun iki süper kahramanı bir türk kulübüyle anlaşmayı tercih ettiler. sneijder türk telekom arena’ya oldukça sansasyonel bir şekilde geldi, ama drogba’nın ki tam bir transfer başarısı.

    daniel rathjen, eurosport almanya: sneijder ve drogba transferleri kesinlikle sürprizdi. almanya’da insanlar galatasaray’ın çok para harcadığından bahsettiler, ama bu iki yıldızla galatasaray bambaşka bir seviyeye ulaştı. şimdi herkes galatasaray’ın hücuma geçeceğinin farkında.

    herhangi bir fenerbahçe taraftarı: emre belözoğlu > sneijder, webo > drogba

    herhangi bir beşiktaş taraftarı: biz de guti ve quaresma'yı almıştık. sonunuz bizim gibi olacak ehuehe.

    drogba: "galatasaray, schalke, milan... hangisini seceyim."
    mourinho: "kesinlikle galatasaray"

    didier drogba: galatasaray benim için yeni bir maceranın başlangıcı olacak. tekrardan söylemeliyim, sabırsızlanıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın