resim
Milan Baroš
Takım:Vigantice
Mevki:Santrfor
Yaş:42
Boy:1.83
Uyruk:Çek Cumhuriyeti
  • 4873
    'futbolcunun kontrati var, sen olsan ne yapardin birakip gider miydin sicak parayi? bu onun en dogal hakki' diye atarlanan arkadaslar var ya hani.

    ben giderdim birader. aldigim para ortada olacak, oynamadigim futbol ortada olacak, hadi diyelim antrenmanlara cikardilar, sittin sene zaten takima giremeyecem ama yillik nerdeyse 3 milyon euro'yu cukkalayacam oyle mi yilda?

    bu ancak haysiyetsiz, kendine ve isine saygisi olmayan insanlarin yapacagi bir istir. hadi yaptin bari bokunu cikarma be amk. mayis'tan beridir sefalarda. kendine bakip bakmadigi bile belli degil. belki de o yuzden kabul etmiyor hic bir teklifi. bizden 3 milyonu daha cukkalayip antrenorluge baslar artik.

    guzel zamanlar gecirdik, gecirmedik degil. ama hic bir zaman ileride cocuklarima iyi bir sekilde anlatacagim bir futbolcu olmayacaksin baros efendi. attigin gollerden ziyade, son 1 senede yaptiklarin gecerlidir benim icin. hem de seni bu kadar seven bir taraftar varken, paraya satmayacaktin bizi.

    kendisinin yapamadigini, nihat kahveci bjk icin yapmisti. kendisini bas ustune koyanlar kesinlikle iflah olmazlar biliyorum ama, yine de bir dusunsunler bu olayi tekrar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın