• 93
    2012-2013 ara transfer sezonunu kapattığımızı varsayarsak bu sezon sonunda şampiyonlar ligine gitmemiz halinde bir hareketlilik daha yaşanacağı aşikar. bunun yanında o gelsin bu gelsin dersek yıldız transferinin sürekli devamını istersek biz bir plan dahilinde büyüyememiş yani kırılgan bir durumda oluruz.

    transfer politikası açısından da yabancı sınırı sebebiyle elimiz kolumuz bir noktada bağlanıyor. fakat türk futbolcuları düşündüğümüz zaman da bizim sürekli krizde olduğumuz bölgeler mevcut sol bek sağ bek gibi bitirici özelliği top class olan forvet gibi ve buna yönelik bir strateji belirlememiz gerekiyor bana kalırsa. mevkisinde avrupa çapında olan ** türk oyuncuları 25 kişilik kadroya mümkün olduğu kadar sokarak malum krizde olan bölgelere de paraya kıyıp veya özellikleriyle takımımızda tamamlayıcı rol oynayabilecek normal üstü *** yabancı oyuncular yerleştirmemiz doğru olacaktır. dengeli büyüme işimizi daha sağlamlaştırır ama sneijder ve drogba transferi daha manyaklık seviyesinde etkisini kaybetmemişken sözlükte yaya toure gelsin diye entryler görünce taraftarın dengeli büyüme hamlesine doyumsuz tavırlar sergileyeceği izlenimi oluştu bende.

    halbuki keşke o pozisyona gökhan inler talep edilse, keşke sola robben* değil de potansiyeli itibariyle kerim frei istense, eğer değerini bulursa* muslera'nın gözyaşları içinde gitmesi yerine onur kıvrak'ın gelmesi. yani üst düzey türk çözümü olanlara yönelmek diğer bölgeler için yabancı sınırlarını zorlamak en mantıklısı, zaten bir süre sonra türkiye ligini domine eden her sene şampiyonlar ligine giden borcu bu süreçte kafa rahatlığını sağlayacak kadar azalmış bir klüp haline dönüşeceğiz.

    birde hayal kuralım : gökhan inler, ömer toprak/serdar taşçı, kerim frei, onur kıvrak, * alper potuk, carlinhos, sağ kanada da bir ceylan fena olmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın