• 2572
    kendisini tutan her 10 taraftardan 3'ü kendisini, zor şartlarda olmayacak işleri başarabilen, ezeli rakibi dünya yıldızlarını getirirken, altyapıdan çıkardığı çocuklarla şampiyon olduğu için sevdi, bu sebepten tuttu.
    şimdi kulübün çehresi tamamen değişiyor. değişsin elbet. çünkü futbol da değişiyor. ayak uydurmak lazım.

    da ayak uydururken ipin ucunu da kaçırmamak lazım. bu takım bir şeyler yaptıysa, parası er ya da geç ödenen ama hakları asla ödenmeyecek adamlarla yaptı. drogba güzel adam. sneijder de çok güzel adam. ama sneijder sonrası teke düşecek forvet hattına, elde umut-burak-elmander ve sağda solda birçok kiralık santrfor varken drogba'yı almak bir ihtiyaçtan çok gövde gösterisi gibi geliyor bana. sevimli bulmuyorum. sevinemiyorum.

    yarın bir gün zlatan ibrahimovic milli takım kampında elmander'e ''galatasaray'da oynamak istiyorum'' dese, onu da alacakmışız gibi geliyor.

    hani ne istiyorsunuz, niye bu kadar götünüz kalktı bilmiyorum ama şu an kulübün bulunduğu atmosferden, taraftarın içinde bulunduğu ruh halinden ziyadesiyle iğreniyorum. casillas-daniel alves-puyol-kompany-lahm-alonso-xavi-iniesta-messi-ronaldo-falcao..bunu istiyor herhalde taraftar. bu kadroyu kurup şampiyonlar ligi şampiyonu olsak taraftarımızın %95'i sevinecek gibi..

    ligde fener'e 20 puan fark atınca daha keyifli olmayacak ki bu lig. şampiyonlar ligi'nde galibiyeti getiren golü emre çolak değil de messi atarsa galatasaray galibiyeti olmaz ki o. anzhi galibiyeti olur.

    geçen izliyorum..sneijder kulüp kanalını ziyarete geliyor, kanal çalışanlarının hepsi sneijder forması giyinip tek sıra haline geçmiş ve sneijder'i kapıda alkışlarla karşılıyorlar.

    siz buna büyümek diyebilirsiniz.

    ben sikerim öyle büyümeyi diyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın