• 2907
    teknik kadrodan çok, yönetimden çok, futbolculardan çok artık iş bize düşüyor.

    teknik kadro rezalet bir sezon geçiren takımı şampiyon yaptı. adeta küllerinden doğdu takım. semih kaya gibi inanılmaz bir futbolcu ve adam kazandı sayesinde. selçuk inan gibi bir maestro fatih terim faktörü sayesinde galatasaray'a transfer oldu. keza burak yılmaz da öyle. yetmedi şampiyonluk, ertesi sezon ligi lider götürürken şampiyonlar liginde 16 takım arasına girdi ve önü çok açık.

    yönetim maddi durumu inanılmaz pozitif anlamda etkiledi, galatasaray artık dünyanın en çok kazanan 30 takımından biri ve geleceği gerçekten çok parlak. her ne kadar altyapısı oturmasa ve çok sorun çıkarsa da biletleri biletix gibi oluşumlara bırakmayıp kendi satıyor artık. hemen hemen her anlamda akılcı politikalar izledi ve galatasaray'ı ait olduğu yere çıkarmak için çok yerinde adımlar attı. sadece isim olarak değil, katkı sağlayacak iki transfer gerçekleştirdi ve avrupa'da çok büyük sükse yaptı. unutulmak üzere olan galatasaray ismini tekrar haykırdı avrupa'ya.

    futbolcular da elinden geleni yaptı bu süreç içerisinde; hepsini tek tek yazıyordum ama unutup haksızlık etmek istemiyorum kimseye. ama hepsi formalarını sırılsıklam etti, elinden gelenin fazlasını yaptı. hepsine helal olsun.

    şimdi sıra bizde, bütün bu adımların getirdiği olası sorunlara karşı hazırlıklı olmamız lazım.

    1- fatih terim'in de defalarca söylediği gibi; aslolan galatasaray'dır.
    2- aslolan galatasaray'dır.
    3- aslolan galatasaray'dır.
    4- galatasaray'ın menfaatleri herkesten önce gelir. futbolcusundan da, teknik direktöründen de, başkanından da.
    5- ülkemizin gerçekten utanç duyduğum spor medyası türlü şekillerde galatasaray'a saldırıyor, saldıracak. sneijder'in maaliyetinden tutun, eşine kadar. drogba'nın yaşından tutun, burak yılmaz'a ayan beyan emek hırsızı demelerine kadar. bize düşen galatasaray forması giyen tüm futbolcuları, buna şu an takıma zerre katkısı olmayan çağlar, baros, furkan gibi isimler dahil olmak üzere korumak, kollamaktır.
    6- sneijder ve drogba'nın hem isim, hem aldıkları, alacakları ücret söz konusu ortaya çıkacak olan, hatta ve hatta sabri ve umut'un ilk kıvılcımlarını göstermiş olduğu üzere yeniçeri problemine karşı gerekirse sneijder'i koruması gerekmektedir, gerekirse sabri'yi umut'u. bu takımda kimsenin kimseye pas atmama lüksü, aldığı ücreti kıskanma lüksü yoktur. ne sneijder sabri'ye pas atmamazlık edebilir, ne de sabri drogba'ya. bu takımda yok pahasına oynayan ve her maç terini son damlasına kadar akıtan bir semih kaya gerçeği var. en az bizim kadar aslolan galatasaray'dır felsefesine sahip olduğu için hakettiği para ki bana göre en az 2m euro olan bu çocuk sesini çıkarmıyor. kimsenin de çıkarmaya hakkı yok.
    7- asla ama asla, değil sezonun, galatasaray tarihinin en kötü performansını sergilese, oyuncunun ismi sabri de olsa, sneijder de olsa, furkan da, drogba da olsa o oyuncuyu maç esnasında desteklemektir. gerekli uyarıları zaten fatih terim ve kurmayları gerçekleştirecektir. futbolcuyu demoralize etmek ne futbolcunun kendisine, ne takıma fayda sağlamaz.
    8- son olarak son kez; aslolan galatasaray'dır!
App Store'dan indirin Google Play'den alın