resim
Didier Yves Drogba Tébily
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:46
Boy:1.89
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 1520
    anadolu takımlarının yıllardır kısıtlı imkanlarla devam ettirmeye çalıştıkları, fenerbahçe'nin sivri zekalı davranarak bir süredir kapağı attığı* ve galatasaray'ın sembolik olarak nadiren kullandığı* fizikli zenci forvet ekolünün milenyum kısmının bizzat kurucu başkanıdır. üyesidir, gold üyesidir falan demiyorum bakın bizzat kurucusu, dünyadaki en iyi ismidir diyorum.

    daha da ileri gidiyorum ve iddia ediyorum aktif forvetlerin içinde halen hatırı sayılır bir yere sahip olmanın yanında kara kıtanın çıkartmış olduğu gelmiş geçmiş en büyük golcüdür ve eli ayağı halen fazlasıyla iş tutar vaziyettedir.

    yo dostum yo, mantıklı olamam, aklım sorgulasa bile kalbim gidiyor. drogba lan bu, hani şu taşağını geçtiğimiz aghahowa, diarra, nonda, makukula, djiehoua, eneramo ve diğer tüm kalıplı zenci forvetlerin aynı zamanda öküz gibi yetenekli kralı, ağa babası, reyizi, drogba reyiz...

    bir de bunun dışında belirtmek isterim ki kendisi oldukça zeki, entelektüel bir futbolcudur. eminim ki karakter olarak da çok şeyler katacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın