• 2186
    tanım : fazlasıyla kompleksli olan kulüp.

    her bu tip davranışlarında galatasaray tv'ye helal olsun diyorum. arkadaş bir her defasında sizin diğer takımlardan farkınız yok, sizi sadece şampiyonluk yarışı verdiğimiz bir takım olarak görüyoruz mesajı veriyoruz, adamlar hala " biz böyle yendik, şöyle fark attık galasataray'a" deyip duruyorlar. varsın desinler. ipi göğüsleyen hep biz olalım.

    galatasaray tv 26 ocak fenerbahçe grundig galatasaray voleybol maçını yenilmemize rağmen tekrarını yayınlamıştır. helal olsundur. misal; maliye milli piyangoya yenildiğimizde maçı veriyorda bunu niye vermesin. süpersonik doğru bir anlayış.

    lakin fb tv maalesef 2 kez üst üste bayan voleybol takımlarını yendiğimizde tekrarını yayınlamayı uygun bulmamışlardır. büyük kompleks.

    ntvspor muhabiri gsstore mağaza müdürü nurettin kantarelli'ye mikrofonu uzatıp soruyor.
    + gsstore olarak hedefiniz nedir?
    - dünya'da ilk 10'a girmek
    + peki türkiye'deki hedefiniz? (ulan çakal sen kantarelli'nin feneri geçecez cart curt diyeceğini mi sandın..bakın cevaba)
    - bizim türkiye için öyle bir rekabetimiz yok. biz uluslararası rekabete bakıyoruz.

    bu anlayışı bu kafayı seviyorum. onlar bizimle rekabeti taraftarları için goygoy unsuru yaparken, biz onlara diğer takımlarla aynı kefeye koyarak gereken büyüklüğü gösteriyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın