• 148
    şimdi öncelikle tff'nin programları 2 hafta önceden açıklaması sıkıntı. bundesliga'da 2013 - 2014 sezonu sonuna kadar hangi takımın hangi gün hangi saatte oynayacağı belli. bu çok büyük bir organizasyon istiyor ancak, tff'de de suç var maalesef.

    royalflush'a katıldığım pekçok konu var öncelikle. biletleri maç sırasına göre satmak kesinlikle sistemi olumsuz etkiler. 2-3 günlük yığılmayı 2-3 haftaya yaymak çok daha mantıklı gibi. millet sisteme girmek için bir buçuk saat bekleyeceğine şu anda olduğu gibi en fazla 10 dakika bekler, çok daha rahat bilet alınır. eğer sistem taraftarı müşteri olarak görüyorsa müşteri memnuniyeti önemli. açıkça söylemek gerekirse sisteme 15 şubat 2012 galatasaray antalyaspor maçına bilet almak için girdim bugün ama yoktu, bu kötü.

    sistem şöyle çalışabilir. direkt siteye girdiğinizde sizi sıraya atıyor mesela. sıraya atmadan bize "hangi maça bilet almak istiyorsunuz" diye sorabilir. daha sonra bilet alacağımız blokları fiyatlara göre sınıflandırıp "lütfen bilet almak istediğiniz bloğu seçiniz" der. ben beşiktaş maçına 80 tl'lik bilet almak istiyorum mesela, 45 dakika falan beklerim. schalke maçına 500 tl'lik bilet alacaksam sisteme hemen girerim. bu sayede sisteme yüklenme olmaz, herkes kendi bloğunun sırasını bekler.

    öte yandan sistemin bize bilet almak için sadece 10 dakika vermesi çok saçma. dünyanın hiçbir yerinde müşteriye bir hizmet veya ürün alması için sınırlı süre verilmez. müşteri düşünür, taşınır, sorar, soruşturur ve alacağı hizmet veya ürünü ona göre alır. mesela çıkın gidin bir kafeye, gelen garson size "5 dakika içinde herhangi bir şey almazsanız lütfen masayı boşaltın" demez, diyemez. bu sistem de dememeli. beşiktaş maçı için 4 saat bekledim, ikisinde de internetim yavaş olduğu için bana verilen sürede bilet alamadım. bu çok saçma.

    daha sistem çok yeni, üzerinde düşünüldükçe çok daha iyi fikirler çıkacaktır. ben beşiktaş maçı için bilet alamama rağmen memnun kaldım sistemden. daha iyi hale de gelecektir. fikir alışverişi önemli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın