resim
İlhan Cavcav
Görev:-
Doğum:04.10.1935
Ölüm:22.01.2017 (81)
Uyruk:Türkiye
  • 243
    sattığı o kadar topçu var, sağ bekinden, santrforuna, kalecisinden, ön liberosuna..her mevkiden adamı büyük kulüplere sattı. avrupa'nın çeşitli kulüplerine de oyuncu sattı. bu isimlerden transfer oldukları kulüpte uzun süre kalıp, başarılı olan iki isim say desen, ilk iki sıraya iki sol bek koyarım;
    1 ergün penbe*
    2 filip deams

    sattığı çoğu ismin 3 büyüklerde başarısız olduğunu görüyoruz. cavcav ithallerinden en çok zararı beşiktaş görmüş. mendes filan diyorlar ama ilhan abi'nin yanında mendes'in esamesi okunmaz. beşiktaş'a sattığı futbolculardan bazıları:

    souleymane youla: geldi. gol atmak istedi, atamadı. top ayağıma geldiğinde küfürler başlıyor. böyle bir ortamda başarılı olamam dedi ve gitti. sıfır fayda.

    veysel cihan: olmadı :( ama burda veysel'in suçu yok. eski türk filmlerinde garibanı sosyetenin olduğu bir ortama çağırırlar ve aşağlar ya orospu çocukları. ben veysel'in beşiktaş hikayesini ona benzetiyorum. veysel gibi bir adam futbola konyaspor'da başlayıp, konyaspor'da bitirmeliydi. istanbul'a sadece sultanahmet camii'ni görmek için gelmeliydi veysel.

    ahmed hassan: faydalı oldu, yalan yok.

    baki mercimek: kadıköy'deki kupa maçında tuncay'a yaptıkları unutulmaz :( her açıdan efsane bir adamdı.

    ali tandoğan: iyi futbolcuydu ama beşiktaş serüveni iyi geçmedi. kendisinin beşiktaş'a verdiği katkı, pinto'nun bize verdiği katkıdan daha fazla değildi.

    okan koç: sergen'in chelsea'ye attığı iki golün kutlamasında da kareye girdi. onun dışında bir numarasını göremedik. yerli harry kewell.

    tolga doğantez: bu adamı fatih terim galatasaray'a aldırsa imparator trolleri fatih terim başlığında cirit atardı. lucescu beşiktaş'a aldırınca unutuldu. unutulmasın. 2 numaralı formasıyla tolga doğantez :(

    rahim zafer: her solcu gibi çirkindi. beşiktaş'ta iyi oynadığı maç sayısı 5'i geçmez.

    tuna üzümcü: :(

    ali eren beşerler: hiç şaka, komiklik kasmayın. başarılı oldu.

    mustafa özkan: o da ali tandoğan gibi. kötü topçu değildi ama beşiktaş'ta olmadı.

    ali günçar: bu da epey talihsiz bir adamdı.

    mustafa pektemek: iyi topçu. özel yetenekleri var ama kendisinin de henüz bir yaralı parmağa işemişliği yok.

    görüldüğü gibi baya marizlemiş cavcav beşiktaş'ı. benim anlamadığım bu kadar futbolcuyu bir ülkeden alsak, atıyorum üstteki adamların hepsi norveç'ten gelse bizim ülkeye norveç'ten geçtim futbolcuyu turist dahi giremezdi. hepten kapatırdık kapıyı. ama bizim büyükler cavcav'dan topçu almaya devam ediyor. en son orhan şam'ı 3.5 milyon euro'ya fener'e iteledi. şimdi aykut demir ismi geçiyor. bizim taraftar da dahil isteyeni çok. ama bilmiyorlar ki aykut'un istanbul'a geldiğinde orhan şam'dan bir farkı olacak..
App Store'dan indirin Google Play'den alın