resim
Didier Yves Drogba Tébily
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:46
Boy:1.89
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 1373
    bizim sol bek sorunumuz var tamam da iddia ediyorum kendisinin de katilacagi ve iyi performans gosterecegi bir mevcut galatasaray hucum hatti rakip takimlar icin daha buyuk defansif sorunlar yaratir, daha da hafifletir bizim bolgelerin yukunu.

    en iyi savunma saldiridir sistemi fatih terim'in bir donem favori mottosuydu bu transfer iddiasi aklima onu getiriyor. hem zaten kendisi gelirse defans alinmaz lafini eden kimse gormedigim gibi bildigin kadariyla fatih hocanin istedigi sol beklerin hicbirini takimlari birakmadi, kisa vadede albert riera'dan daha cok katki verecegi supheli adamlar almanin da mantigi yok.

    stoper mevzusu zaten gundemde haril haril arandigini herkes biliyor drogba olsun olmasin. ortada kesin birsey yok ama ben gelmesi taraftariyim sahsen. wesley sneijder
    3 gunde forma satislarindan 1.5 m euro'ya yakin kar getirdi simdiden, bunun derbilerde performansi iyi olursa olacak forma vs. getirisi var, sampiyonlar ligi getirisi var vs.
    sahsen didier drogba'nin da benzer bir efekt yaratacagi kanisindayim en buyuk sebebi bu kendisini istememin, tabi makul bir fiyat olmasi kaydiyla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın