resim
Didier Yves Drogba Tébily
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:46
Boy:1.89
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 1351
    açıkçası lüks olduğuna kesinlikle katılmıyorum.

    ujfalusi'den sonra defansta bir lider eksikliği olduğu aşikar fakat takımın bu sezon çok fazla gol yemesindeki esas sebep bundan kaynaklanmıyor. geçen sezon ilk zamanlarda da aynı şekilde defansta problemlerimiz vardı fakat elmander'in kendisini kabul ettirmesi ve sonrasında ilk 11'e girmesiyle bu sorun azaldı çünkü formda bir elmander hücumda top tutup çok rahat pas dağıtabiliyordu.

    üstüne devre arası aynı özelliklere sahip necati ateş'i transfer etmemizle rakibi kendi sahasına hapsetmemiz çok kolaylaşmıştı. hücum oyuncularının rakip ceza sahası çevresinde topu ayaklarında tutmasıyla hem defans hattı orta sahaya kadar gelebiliyordu hem de hücumda çok daha rahat ve organize şekilde çoğalabiliyorduk.

    bu sezonda ise elmander'in formsuzluğu ve necati ateş'in yokluğu yüzünden hücumda top tutamıyoruz. bu yüzden 1 gelişimizde sadece 1 kere hücum etme şansı yakalıyoruz. attık attık yoksa sıra rakibin hücum etmesine geliyor. hal böyle olunca ne defansı orta sahaya çekebiliyoruz ne de organize bir şekilde hücum edebiliyoruz. ne burak yılmaz ne de umut bulut rakip sahada top tutabilen ve takımın hücuma katılması için vakit sağlayan forvetler değil. ikisi de ceza sahasından ne kadar uzaklaşırsa o kadar verimsizleşiyorlar. hal böyle olunca da organize olmakta sıkıntı çekiyoruz.

    kısacası duvara şut çekiyormuşuz gibi. şutu çektiğinde top geri sana geliyor. maç da bu şekilde devam ediyor.

    drogba işte bu sorunumuza çare olacak. hem hücumda top tutmamıza hem de rakip sahada pas dağıtabilecek +1 adama daha sahip olmamızı sağlayacak ve oyunu rakip sahaya daha rahat yıkabileceğiz. böylece defansın defoları çok da göze batmamış olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın