resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 2006
    gelişi ile genel kanı burak yılmaz, umut bulut ve johan elmander üçlüsünden ikisinin kızağa çekileceği yönünde. ama ben sahada forvet kontejyanından bulunmayacağını düşünüyorum. tanıdığım fatih hoca sneijder geldi diye takımı tek forvete döndürmez. tıpkı hagi geldi diye döndürmediği gibi. hatırlanırsa hagi zamanında hakan şükür ve arif erdem çift forvet oynarlardı. üstelik hagi sneijder'in yarısı kadar da koşmazdı.
    ben fatih hocayı tanıyorsam yine aynısı olacaktır. yani yine çift forvetle oynayacağız, sneijder de takıma ekstradan yaratıcılık katacak. ünlü bir oyuncu diye kimse presten yırtamaz. üstelik o aldığı parayla herkesten fazla koşması lazım eğer biraz iş ahlakı varsa ki hollandalı futbolcularda bu iş ahlakı denen şey fazlasıyla mevcut.
    tabi burada asıl mevzu forvetler kesik yemeyecekse kim yiyecek. onu da terim gösterecek bize yakın zamanda. şahsi fikrim her ne kadar sneijder göbekte oynamayı seven bir oyuncu da olsa yerine oynayacağı oyuncunun sol kanadımızı kullanan emre çolak ve amrabat olacağı yönünde. zira hemen hemen her mevkiimizin ilk anda akla gelen bir sahibi varken sol kanadımızın budur dediğimiz değişmez bir sahibi yok.
    o yüzden muhtemelen sneijder maçlara solda başlayacaktır. ortada her zaman hafif sola kayık oynamayı seven selçuk inan ile birlikte sol içte oyun kuracakları, oyunun ağırlıklı olarak bu bölgede geçeceği ve şu tip görüntülerin http://gss.gs/Kku bolca yaşanacağı biz oyun anlayışımız olacağını düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın