• 13
    2012/13 sezonunda %90 verim alamadık bundan. hatta bazı maçlarda oyun anlamında geriye dahi gittik. mesela hamit - aydın, emre - amrabat değişiklikleri ne zaman aynı anda yapıldı, o maçlarda ortasaha hakimiyetini kimle oynarsak oynayalım rakibe verdik.

    geçen sene top tutabilen, ortasaha özellikleri olan elmander ve necati olmayınca, top da bizde az kalmaya başladı. elmander bu sene formsuz, necati gitti, umut ve burak koş koş oyunu seven oyuncular. ne yazık ki burak'ın her geçen gün geliştirmesine rağmen top saklama özelliği yok. satır arasında adam çalışıyor beyler, bu özelliği de gelişti.

    geriden iyi oyun kuran ujfa yok, eboue bu sene oldukça formsuz, riera baya bir yardımcı oluyor oyun kurmaya ama rakipler melo ile selçuk'un topla buluşmasını ne kadar engellerse, o kadar başarılı oluyor. bizim en zayıf noktamız da bu. melo ve özellikle selçuk'un ileri ile bağlantısını kes, bizi durdur. selçuk stoperlerimizin arasına girmeye başladı son maçlarda top almak için.

    umarım fatih hoca artık amrabat ve aydın'ı aynı anda oynatma huyundan vazgeçer, umut ve burak için de aynı şey geçerli, zaten sneijder'in gelişinden sonra ikili forvet ihtimali baya bir azaldı. geçen sene kadromuz dardı ama doğru bir ekip çıkarmıştık içinden, bana kalırsa hala ideal onbirimizi yakalayamadık, umarım topa daha çok sahip olduğumuz ve oyuna hükmettiğimiz günler çok uzak değildir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın