resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 8030
    galatasaray'a bir katkısı olmamıştır demek için ya 2-3 yaşında ya da görme engelli olmak gerekiyor, bu yüzden allah kolaylıklar versin diyorum.

    hafızanıza hayranım arkadaş, size göre oyuncu, antrenör, yönetici bir hata yapmışsa, o hatanın öncesi direkman siliniyor kafadan. sadece o hata ve sonrası üzerine de yorumlar yapılıyor. ulan sevmezsen sevme, oyunculuğunu, karakterini beğenmezsen beğenme, sana göre madrid'e kaçmıştır, yarıyolda bırakmıştır galatasaray'ı da, yıllarca oynadığı futbolu, ettiği mücadeleyi, tribünle ilişkisini nasıl inkar ediyorsun? durduk yere adamı sinirlendiriyorsunuz yemin ederim, mesele şampiyonluksa 2008 şampiyonluğunda gayet de büyük rol oynamıştır, alın size katkı.

    lig tv'deki yirmibir programına konuktu bu hafta, tam izleyemedim programı ama bugün yarın etkileri düşer sözlüğe nasılsa. twitter facebook muhabbetleri açıldığında herhangi bir bağı olmadığını söyledi internetle, sadece önceden ekşisözlük ve galatasaraysözlük okuduğunu söyledi, ama oradaki saçma sapan ve kendi tabiriyle cahilce yorumlar başlayınca bırakmış. hak verdim ben de adama. bu arada saç stili olmuyor, ses de iyice çatallaşmış, adam resmen madrid'de gençleşiyor, ergenliğe geri döndü fiziksel olarak. yine de seviyorum, sağlam galatasaraylı adam, bunu gösteriyor, bazıları görmek istemese de.
App Store'dan indirin Google Play'den alın