resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 1964
    hayalleri gerçeğe dönüştüren galatasaraylı futbolcu. olayın biraz daha tadını çıkarmak için bu başlıktaki 7. sayfaya doğru yol alın, oradaki masumane ve kendisinin transferinden bihaber tarafsız yorumları okuyun. hatta bir kısmını ben size sunayım, zahmet etmeyin:

    --- alıntı ---

    adının bile fenerbahçe ile anılması beni rahatsız ediyor, transfer olsa her halde kafayı yerim.

    şu an fener defansını saymazsak en önemli eksikleri alex'ten boşalan mevki an itibari ile baroni'nin sırıttığı ve pek başarılı olamadığı yer.inşallah o çubukluyu giymez.

    --- alıntı ---

    --- alıntı ---

    gun itibariyle bonservis bedelinin degeri 28,000,000 euro olan futbolcudur. (transfermarkt'a gore: http://www.transfermarkt.de/...il/spieler_4673.html )
    dahasi, mevcut kontratina gore vergileri cikardigimizda aldigi yillik ucret 6,000,000 euro civarinda ( http://soccernet.espn.go.com/...ited/id/1929?cc=5739 )

    fenerbahce'ye gitmesi su anki ekonomik kosullarda cok zor. galatasaray'a gelmesi daha da zor. o yuzden kendisi hakkinda turkiye'ye transferiyle alakali haber yapmak cidden anormal.
    aksi bir durum olabilir mi, sanmiyorum ve ihtimalini %1 civarinda goruyorum. turkiye'ye gelirse, hangi takima olursa olsun cok ciddi katkilarda bulunabilir.

    --- alıntı ---

    --- alıntı ---

    kendisi henüz 28 yaşında.
    ne fenerbahçe'ye ne de galatasaray'a gelir. kafanızı yormayın.
    adam yıllık ücreti 6 milyon'dan 4'e düşüyor diye takımından ayırılıyor, türkiye'ye gelse en az 8 milyon euro ister.

    --- alıntı ---

    hayalleri, saha içinde de gerçeğe dönüştüresin inşallah *
App Store'dan indirin Google Play'den alın