resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 1926
    http://www.kap.gov.tr/...dirim.aspx?id=257244

    5.5 milyon euro deniyordu, 4.5 milyon euro deniyordu 3.2 ney lan :( takım içi dengeler bozulacakçılar nerelerde ? fatih terim yüksek maliyeti yüzünden istemiyor bence diyenler nerde ?

    lan şaka maka 3.2 milyon euro lan harbi çok şaşırdım. hani bedavaya almışız desem yeridir. olum sneijder lan bu adam 2 sene önce şampiyonlar ligini kaldırdı. bu paraya galatasaray'ı seçmesi onun gerçekten oynama niyetinde olduğunu ve bişeyler kanıtlama çabasında olduğunu gösterir.

    sabahları senin gelmenle daha mutlu, daha sinerjili uyanıyorum sneijder. yarınlara seninle birlikte bakarken daha umutlu bakıyorum. sanırım her galatasaraylı 2 gündür öyledir. tabiki diğer futbolculara haksızlık etmem edememde ama farklı bir heyecan, farklı bir oyuncu hemde böyle dünya tarafından tanınan bir oyuncu. bu duyguyu tatmayalı uzun zaman olmuştu sözlük.

    bide son olarak ben gülen adamı çok severim hani galatasaray'da oynuyorsa gülmesede severimde gülen adam ayrı bir sempatik samimi geliyor. bu adamda böyle uzun zamandır bir basın toplantısında bir futbolcunun gözlerinin içinin böyle güldüğünü hatırlamıyorum.

    bu adamla beraber çok büyük başarılara imza atacaz sözlük buna gönülden inanıyorum. size tavsiyem eğer kaldıysa bakkaldan gidin bugünün gazetelerini alın ve onları saklayın. yıllar sonra çıkarıp baktığınızda '' lan vay be dünya gözüyle sneijder'i de izlemiştik '' dersiniz. benden söylemesi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın