resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 1883
    seijder ile ilgili uzun uzadıya teknik detay yazmak abes olur. zaten herkes bir şeyler karalamış. kim ne derse desin, şu an piyasada bulunan ve alabileceğimiz en iyi hücuma dönük orta sahayı aldık. açık söyleyeyim ben zarate'ye bile tav olabilirdim ama sneijder çok farklı bir boyut.
    taraftarımıza bir kaç şey söylemek istiyorum. basın bu adamın üstüne gelecek, her hatasında, her kötü oynadığı maçtan sonra bu mu lan sneijder tarzı konuşmalar yükselecek. lincoln'e yapılanlar bu adama yapılacak, yok deplasmana gitmek istemiyor, aman efendim kendini eğlendiriyor vs. vs.
    daha şimdiden programları açın izleyin veya yazılanları okuyun, ne kadar katkı yapacağından çok, ne kadar ücret verildiği, ne kadar sakatlık geçirdiği, ne kadar eğlendiği, karısı konuşuluyor. ve çok üzülerek söylüyorum ki çok çabuk gaza gelen bir taraftar kitlemiz var. hepimiz rıdvan'dan nefret ederiz ama onun bir futbolcu konusunda yaptığı eleştirilerden bir şekilde etkilenen bir kitle var.
    ayrıca sneijder taraftarla münasebeti iyi bir oyuncudur. yani kendini önemli hissettiği sürece takım için elinden geleni yapar. o yüzden en parlak zamanı inter'in şampiyonlar ligini aldığı seneydi çünkü hem hollanda milli takımında, hem de inter'de takımın 1 numarası olduğunu biliyordu. real madrid macerası o yüzden kısa sürdü.

    tam aradığımız adam sneijder mi ? bana göre evet. 28 yaşında bu kadar büyük isimli bir futbolcu neden türkiye'ye gelir, sadece para mı ? hayır. böyle bir futbolcu kendini en önemli hissedeceği yere gider ve takımın lideri olmak ister. ve eminim rusya'dan ya da arap ülkelerinden bizim verdiğimizin 3-4 katı fazla para teklif eden takımlar olmuştur.

    velhasıl çok büyük bir transferi bitirdik. şimdi yapmak gereken sırtımızı koltuğa yaslayıp, böyle büyük bir yıldızı izlemek ve desteklemek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın