resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 398
    - galatasaray'ın zoraki sağ bek oyuncusudur. bir kere de dememiştir "ulan ben anlamam sağ bekten hocam beni neden burada oynatıyor?". aksine "hocanın verdiği görevi yerine getirmeye çalışıyorum" der.

    - galatasaray'ın eli belinde her pozisyonda kendini yere atan artist futbolcusu değildir. yeteneği ölçüsünde kalpten oynayan, hırslı, formasını seven amigo-futbolcusudur. hani "ruhsuzlar" kategorisinde bir adam değildir.

    - evet o sabri'dir yüz kere şut çekse 90'ı dışarı giden. ancak çoğu oyuncudan daha cesurdur ve cefakardır. cesur olmasının sebebi eleştirilere rağmen sabriyle dağlara taşlara denmesine rağmen eski açık siper al sabri frikik kullanıyor denmesine rağmen o adam kaleyi gördü mü vurur topa cezasahasının dışından. eh bu cesaret de bordeux maçında kendisini ilahi adalet tarafından golle ve turla gösterir. düşünsene taraftarın her dakika dalga geçtiği bir adamsın 90'da son atak ve topa yine vuruyorsun. cefakar olmasının sebebi eğer topa gelişine vurmasa ve top autla sonuçlanmasa kaptırılacak bir top kontratağa döner hacettepe maçının 2. golü aynen yaşanır. galatasaray gol yemesin varsın sabri'yle dalga geçilsin razıdır kendisi.

    içime sindiremiyorum renktaşlar bir galatasaraylı futbolcuyla bu kadar matrak geçmeyi. adam inatla formasını terletiyor mu? köpek gibi koşuyor mu? evet. e daha ne yani? eğlenecek konu mu kalmadı?
App Store'dan indirin Google Play'den alın