• 12384
    şişmiş bir egonun sonu. transfer döneminde adı manchester united, manchester city ve real madrid ile anılan wesley sneijder galatasaray ile anlaştı. hollandalı futbolcu liverpool ile de görüştü ancak istekleri ingiliz kulübüne biraz fazla geldi. türk ekibi iyi bir iş yaparak kendine ligde ve avrupa'da başarı getirebilecek bir transfer yaptı.

    aftonbladet (isveç)

    wesley sneijder, kariyerine galatasaray'da devam edecek. hollanda milli takımının kaptanı inter'den galatasaray'a transfer oldu. istanbul kulübü transferi resmi sitesinden açıkladı.

    ad (hollanda)

    türk devi galatasaray, interli wesley sneijder'i transferini bitirdi. liverpoollu steven gerrard da hollandalı futbolcuyu ada ekibinde görmek istediğini açıklamıştı.

    espn (abd)

    galatasaray, inter'le anlaşmasının ardından wesley sneijder'la da anlaşma sağladı. hollandalı oyuncuyla anlaşma sağlayan galatasaray, resmi sitesinden anlaşmayı duyurdu ama sözleşmenin detaylarını daha sonra açıklayacak. ajax ve real madrid'le oynadıktan sonra inter'e transfer olan hollandalı yıldızın 30 haziran 2014'e kadar inter'le sözleşmsi bulunuyordu.

    europapress (ispanya)

    güney afrika'daki dünya kupası'nda hollanda'nın en önemli kozların biri olan wesley sneijder, galatasaray'a transfer olarak felipe melo ile takım arkadaşı olacak.

    globo esporte (brezilya)

    sneijder'in "uzatmalı" transferi hollandalı'nın inter'den galatasaray'a transfer olmasıyla son buldu. inter ve galatasaray daha önce 8 milyon euro karşılığında anlaşmaya vardılar.

    the guardian (ingiltere)

    galatasaray wesley sneijder ve inter ile anlaştı. futbolcu sağlık kontolünden geçtikten sonra transfer resmileşecek.

    lesoir (belçika)

    galatasaray hollandalı oyun kurucu wesley sniejder ile her konuda anlaştı.

    reuters (ingiltere)

    galatasaray kulübünden yapılan açıklamaya göre, "inter kulübü'nden wesley sneijder'in transferi tamamlanmıştır. futbolcu sağlık kontrollerinin ardından resmi sözleşmeye imza atacaktır." açıklaması yapıldı. sneijder inter ile olan problemlerini çözdükten sonra lütfi arıboğan, menajer lerby ile son detayları konuştu ve 3,5 yıllık anlaşmayı sağladılar.

    telegraph (ingiltere)

    inter lig maçında roma ile 1-1 berabere kalırken galasaray, sneijder ile anlaştığını resmi olarak duyurdu.

    tuttosport(italya)

    wesley sneijder 2009 yılından beri forma giydiği inter'den ayrılarak galatasaray'a evet dedi. türk basınına göre sözleşme 3.5 yıllık olacak.

    protathlima (rum)

    2011 yazında adı manchester united ile anılan ve 25 eylül'den beri inter'de forma şansı bulmayan wesley sneijder, galatasaray ile anlaştı. sneijder hollanda'nın 2010 dünya kupası'nda final oynamasını sağlayan futbolculların başında geliyordu.

    bbc (ingiltere)

    büyük bir sürpriz olmazda wesley sneijder sezonu galatasaray'da tamamlayacak. futbolcu henüz sağlık kontrolünden geçmediği için henüz anlaşma şartları tam oalrak açıklanmadı.

    l'equipe (fransa)

    galatasaray, sneijder ile anlaştı. detaylar pazartesi günü belli olacak. hollandalı futbolcunun 3.5 senelik 12.5 milyon euro alması bekleniyor.

    as (ispanya)

    wesley sneijder galatasaray'a evet dedi.2016'ya kadar galatasaray'da. süper lig'de bir sonraki karşılaşmaya yetişecek. hollandalı yıllık 5 milyon euro alacak. inter ise 7.5 milyon euro.

    la gazzetta dello sport (italya)

    liverpool harika bir futbolcuyu elinden kaçırdı. sneijder bu akşam galatasaray ile anlaştı. anlaşma resmi olarak açıklandı.

    prosport(romanya)

    galatsaray, ve inter anlaştıktan sonra, wessley sneijder de istanbul'a gitmeyi kabul etti. sağlık kontorlünden sonra basın toplantısı yapılacak.

    mundo deportivo (ispanya)

    galatasaray, wesley sneijder ile anlaştı. sözleşme şartları sağlık kontolünden sonra açıklanacak.

    a bola (portekiz)

    adam daha sahaya çıkmadan 1 milyon euro'luk galatasaray reklamı yaptı bile.

    he canım 6-0 yenmeden psikolojik üstünlük bize geçmez. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın