resim
Dirk Kuijt
Görev:Teknik Direktör
Takım:Beerschot V.A.
Yaş:43
Uyruk:Hollanda
  • 415
    fenerbahçe'nin hollandalı futbolcusu. milli takımdan arkadaşı sneijder için bakın yakın zamanda ne demiş.

    --- alıntı ---
    fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu dirk kuyt, inter'in orta saha oyuncusu wesley sneijder'e sarı lacivertli ekipten bahsettiğini açıkladı.

    italyan ekibindeki geleceği sona ermek üzere olan ve fenerbahçe'nin de yakından ilgilendiği sneijder'in tercihinin ne olacağı merakla bekleniyor.

    milliyet'e konuyla ilgili açıklamalarda bulunan kuyt, hollandalı oyuncuyla irtibat halinde olduklarını ifade ederken "tahmin edildiği üzere kendisiyle sık sık görüşüyorum ve fenerbahçe'yi de anlatıyorum. anlattıklarımdan etkileniyor ve hoşuna gidiyor. fenerbahçe'ye sempati duyduğunu söyleyebilirim." şeklinde konuştu.

    sneijder'in transferinin zor olduğuna değinmeden de geçmeyen yıldız isim, "ama şunu da herkes bilmeli ki sneijder pahalı bir oyuncu. isteyeni de çok. ben kendisine 'fenerbahçe'ye gelir misin?' diye bir soru sormadım. türkiye'de sneijder ile ilgili bir merak olduğunu biliyorum. transfer olursa bizim açımızdan şahane olur. ama devre arasında nasıl bir karar alacak inanın ben de bilmiyorum." sözlerini kullandı.

    wesley sneijder, teknik direktör andrea stramaccioni ile yaşadığı problemlerin de etkisiyle milano ekibinde forma şansı bulamıyor.

    --- alıntı --- *

    aynı arkadaş 2 gün önce ise bir diğer takım arkadaşı rafael van der vaart için bazı söylemlerde bulundu.

    --- alıntı ---

    "hamburg'da oynayan rafael van der vaart ile yakın dostluğumuz var. bana gel derse ne olur, ona gel dersem ne olur bilmiyorum. rafa da türkiye'ye gelmek isterse ona yardımcı olurum."

    --- alıntı --- *

    adam milli takımı buraya taşımaya niyetli. ama sneijder akıllı çıktı, gelirsem en büyüğüne gelirim dedi. diğer arkadaşlardan da benzer performansları bekliyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın