resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 1510
    kendisi bence felipe melo gibi bonservis opsiyonuyla yarim sezon kiralanmalidir. böylece hem kendisinin hem de bizim kafamizdaki soru isaretlerini cözmus oluruz. iki senedir dogru duzgun top oynamamis, burnu havada ve istanbul'a katar muamelesi yapan bir adamin, gelip turkiye'de mucizeler yaratmasini beklemiyorum. o da istanbul'a ve turk insanina alisabileceginden emin degil.

    hatirlar misiniz? harry kewell'in bir videosunda kendisine ilk istanbul teklifi yapildiginda "whaat? huh! nooo" diye bir tepki verdigini ama geldikten sonra bizi cok sevdigini söylemisti. herkes istanbul macerasinin o'nun kariyerinin sonu olacagini dusunurken o bizleri cok sevmisti ve cok mutluydu. ama yine de buradan az cok sneijder'in psikolojisi cikarilabilir. kendisi bizi arap gibi, istanbul'u da bagdat gibi dusunuyor. daha önce cevirisini yaptigim elmander röportajinda da benzer bir psikoloji mevcut. o yuzden sneijder'in bu triplerini anliyorum.

    geldiginde hersey cok farkli olacak ama dedigim gibi kimyasinin tutmasi icin önce yarim sezon kiralanmali ki uzerinde "allah kahretsin 3 yil daha buradayim" baskisi olmadan rahatca top oynayabilsin. bonservis opsiyonu olursa da satin alirsin, sene sonunda gitmek isterse aldiginin iki katina satarsin.

    kewell röportaji : http://www.youtube.com/...YF29WzlLM&sns=em
App Store'dan indirin Google Play'den alın