resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 4011
    kim ne derse desin hatta herkes dalga geçsin '' adam bi orta açıyo staddan çıkıyo top ehehuehue xdxd '' desin herkes. ama unutulmasın ki bu adam ne zaman oynasa galatasaray formasının hakkını vererek oynuyor. tamam yeteneksiz hatta yetenekleri galatasaray seviyesinde olan bir oyuncu değil.

    ama galatasaray formasının ne olduğunu, ne anlama geldiğini en iyi bilen oyunculardan. sabri'ye kötü oynadı dersin, '' daha orta açamıyor abi ne sabri'si ya '' dersin eyvallah. ama bu adama mücadele etmiyor diyemezsin. bugün transferine 2 ay dilendiğimiz melo rahat rahat hiç kasmadan oynuyor. çünkü biliyor ki ne kadar kötü oynarsa oynasın bi pozisyon kurtardığında bi hareket yapacak ve taraftar yine onun arkasında olacak.

    ve bu adam yılda yaklaşık 3.5 milyon euro alan bir adam. 18 ocak 2013 kasimpasa galatasaray maci nda gördük. devre arasını iyi değerlendirip geçen seneki melo olacak dediğimiz adam götünü dahada büyütmüş birde saçını kestirmiş başka birşey yok. ama o salladığınız hatta benim de salladığım sabri sarıoğlu aylardır oynamamasına rağmen kasımpaşa maçında riera ile birlikte takımın en iyisiydi. hem mücadele hem oyun bakımından.

    eleştirmeyin demiyorum öyle bir hakkımda yok. ama bunlarında göz önünde bulundurun beyler. sabri yabancı pasaportlu bir oyuncu olsa '' lan adam aylardır oynamıyor nası oynadı gördün mü kasımpaşa maçında helal olsun '' derdiniz. ama türk olduğu için birde adı sabri olduğu için iyi oynadığı maçtan sonra bile herkes sallıyor futbolu unutmuş, futbolla alakası kalmamış diyor, ne alakaysa..
App Store'dan indirin Google Play'den alın