resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 4010
    yıl olmuş 2013, hala galatasaray çocuğu tabiriyle savunulan insan. futbolcu demiyorum bak.

    bu arkadaşı galatasaray'a yakıştıran kişiler :

    - ya sabri'nin akrabasıdır.

    - ya sabri'nin hemşerisidir.

    - ya da ultraslan kafasında bir tiptir. (şabyi yeiz oytaya, üçyü çektiy tayfaya)

    4. seçenek yok.

    hani kendi futbolcumuzu ezdirmeyelim, sahip çıkalım mantığı var, tamam güzel, elbette ezdirmeyelim de bu adamı değil arkadaş. bunu bir an önce ezelim de artık düşşün yakamızdan, cidden yeter! yıllardır galatasaray futbol takımında yer alabilecek kapasiteye de yeteneğe de duruşa da sahip olmayan bir insanın, hala buralarda olması kanımıza dokunuyor artık. çok büyük bir adaletsizliktir, haksızlıktır bu. kimleri yedi hiç bilmiyoruz bunca yıldır, hangi genç oyuncunun hayallerini baltaladı. daniel guiza'yla, selçuk şahin'le dalga geçen galatasaray taraftarına allah'ın bir cezasıdır bu adam.

    yıllardır genç oyuncu, altyapıdan çıktı kontenjanıyla zorla kadroda tutulan tip, şimdi 'takımın tecrübeli futbolcusu, ağabeyi' rolüyle takımda tutuluyor. 10 yılda kimler geldi, geçti şu kulüpten, kimlerin ne hakları yenildi, şans bile tanınmayan nice isimler oldu, bu arkadaş hala devam. neden? çünkü taraftara yakın, ultraslan'ın bir dediğini iki etmez, ultraslan reyizleriyle arası çok iyi falan filan. içerideki adamdır, yani. her yerde bir adamın olacak arkadaş.

    o yüzden şimdiye kadar gelen teknik direktörler taraftar baskısından dolayı ya mecburen oynattı, ya da kadroda tuttu. fatih terim bile mecbur kalmadıkça 18'e bile almıyor, çünkü biliyor ne kadar vasat altı bir oyuncu olduğunu.

    sabri sarıoğlu'nun galatasaray futbol takımı kadrosunu bırak, a2 kadrosunda bile bulunamayacak kadar yeteneksiz olduğunu görmek için futbol uzmanı olmaya gerek yok. uzağa gitme, 2008 yılından beri şuraya yazılanlara bir bak zaten çakozlayacaksın durumu. haa ama çok gençsen, pes 2013'teki güçlerine göre değerlendiriyorsan oyuncuları orası ayrı tabi, haklısın takımın en iyi oyuncusu sabri.

    ulan elin japonları bile billur geçmiş, pes 2013'te 85 yapmışlar adamı, diğerleri yanına yaklaşamıyor. dün ilk defa bir oynayayım dedim, şoka girdim, pıleyşıteyşin rıza kolonya filan tuttu burnuma da öyle ayıldım.

    eskiden winning eleven vardı, roberto carlos'u koyardım brezilya forvetine, çatır çatır gol atardım. şimdi de sabri'yi koyuyorum forvete, nası olsa gaassaray çocuğu, hakkını yedirmeyelim, ezmeyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın