• 89
    nickaltında kendisi de dahil olmakla birlikte, bildiğin bak lisede demeyeceğim ortaokul çocuklarının yaptığı sidik yarışı, kavga dönüyor.
    fatih terim'e söylediklerine katılmıyorum.
    sen de katılmıyorsan eğer insan gibi katılmadığını söyle. eğer laf sokmak istiyorsan da mizahın kuvvetli olsun. çocukça şeyler yazmayın allah aşkına ben 20 yaşındayım, allah bilir bir çoğunuz eşek kadar adam olmuşsunuzdur ama ben yemin ederim sizin bu kavga etmenizden utanıyorum. biraz daha zorlasanız youtube'daki video altı yorumları gibi olacak.
    bir taraftan yazar şahıs sürekli cevap verip laf sokma peşinde, diğer taraftan nickaltına gelen insanlar şuursuzca hakaret ediyor.
    la ultraslan başlığında adamlara demediğinizi bırakmıyorsunuz. yok böyle hoşgörüsüzler, yok şöyle şunu yanlış yapıyorlar vs.vs. buraya nickaltına gelip ne dediğini bilmeyen yazarlar ultraslan başlığında çemkirmesin lütfen.
    bak t a a r a b tın da zamanında nickaltı böyle olurdu. üstelik benim 10 numara verdiğim entrylerini millet nickaltında söylemediğini bırakmazdı ama t a a r a b t cevap vermezdi. burada yazar şahıs da sürekli cevap verip iyice sidik yarışına döküyor işi.
    neyse 2 tarafı da haksız buldum, ultraslan'a sövmedim aksine onlara haksızlık yapıldığını ima etmeye çalıştım uhuuuu gelsin ofsaytlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın