• 190
    daha iki gün önce her zamanki gibi gülüyordu, veda konuşmasını yaparken bile o sempatikliği üzerindeydi. bazısı terör örgütü yandaşı, şunu dedi bunu dedi diye kin kusuyorlar. haksız değildi birand;

    artık şehit haberleri o kadar yaygınlaştı ki 5'ten az şehit verildiğinde insanlar umursamıyor tepki vermiyordu bile, kaçımızın dün hakkaride şehit olan başçavuşumuzdan haberi var, ama karakol baskınlarını hepimiz biliyoruz çünkü artık o kadar kanıksadık ki bir şehit iki şehidi, sayıca fazla şehit vermeden reaksiyon göstermez olduk. o yüzden birand'ın dediği "5'ten az şehit haber değeri taşımıyor" lafını bu yönden ele alabiliriz.

    "türkiye türklere bırakılmayacak kadar önemli bir ülkedir" lafı. yalan mı, sizce türkiyeyi türklere, türk halkına yediriyorlar mı ? toplam sermayenin yüzde kaçı ulusal ? bizi bize bırakıyorlar mı sizce ? ne kadar bağımsızız ?

    apoyla röportaj yaptı diye kızanlar var, ya bu devletin resmi istihbarat teşkilatı gidip apoyla pazarlık yapıyor, birand konuştu diye terörist mi oluyor.

    http://inciswf.com/mab.swf

    son olarak yukarıdaki videoyu izleyin ve susun, en azından irininizi pkklı bu adam diyip kusmayın artık. sevmiyorsanız sevmeyin, övmeyin ama allah rızası için bir fatiha okuyun bu güzel insana.
App Store'dan indirin Google Play'den alın