resim
Jack Andrew Garry Wilshere
Görev:Teknik Direktör
Takım:Arsenal U18
Yaş:32
Uyruk:İngiltere
  • 57
    xavi'nin saha görüşüne, iniesta'nın 2-3 kişinin arasına girip çıkmalarına, david silva'nın top tekniğine, mesut'un futbol zekasına, messi'nin pıt pıt ilerleyişine sahip bu çocuk. ve bence aktif futbolcular içerisinde ronaldo ve messi'den sonra her an her şeyi yapabilmeye namzet 3. futbolcu. iniesta benzetmeleri yapılıyor ama bence xavi'den de, iniesta'dan da çok önde. 8'i de muhteşem oynuyor, son swansea* maçında gördük ki 10'da da muhteşem. alex song gitmeseydi, cazorla ve wilshere'li arsenal orta sahası, dünyanın en iyi orta sahası der ve saniye düşünmezdim. arsene wenger'in şu orta sahayla(daha arteta ve diaby de var, başkaları da var) 21 maçta 34 puan toplamasının hiçbir izahı yok. sırf bu orta saha kendi başına 21 maçta 40 puan toplar. ama arsene wenger yönetiminde, her sezon transfere 2 milyon euro'dan fazla ayırmayan everton'un gerisindeler. üstelik bu, bu seneye de mahsus bir durum değil. genellikle ya everton'un ya da tottenham'ın gerisinde oluyorlar.

    ve biz de bu yüzden wenger'e altyapı hocası, yarışamaz, yarışamıyor diyoruz. futbolcu gözü müthiş, hiç olmayacak yerden hiç olmayacak adamları bulup çıkartıyor, eyvallah. ama o bulup çıkardığı hakikaten yetenekli oyunculardan kurulu takımla alabileceği puanların her sezon minimumunu alıp hep gönüllerin şampiyonu oluyor.

    wenger'i altyapının tümünden sorumlu koordinatör yap, hikmet karaman'ı da arsenal'in başına getir, arsenal her sezon ligin son haftasına kadar yarışta kalır. o pozisyonlara girip girip atamayan walcott var ya. onun da her sezon 20 golü var..
App Store'dan indirin Google Play'den alın