• 178
    türkiye yakın geçmişte en kanlı terör olaylarını yaşarken pkk’ya destek veren, pkk'nın ve abdullah öcalan'ın yıllarca reklamını yapmış, trt'de çalışırken trt teftiş kurulunun incelemeleri üzerine devleti dolandırmaktan 11 ay hapis cezasına çarptırılmış ve cezadan yırtmak için belçika vatandaşlığına geçip bir müddet belçika'da yaşamışlığı vardır.

    ayrıca akp iktidarının bir numaralı destekçisi ve reklamını iyi yapan biriydi. ne iyi bir gazeteciydi ne de iyi bir muhabirdi. reklamını iyi yapan biriydi ve iktidarda kim varsa konuk ettiği devlet büyüklerini övmek için elinden geleni yapar. serhat ulueren-yıldırım demirören pazarlığı tarzında pazarlık yapardı oturumdan önce. tipik bir amerikan yancısı türkiye liberallerindendi.

    not: bu girdiyi dikkat çekmek veya trollük amacıyla yazmış değilim. iyi bir galatasaraylı olabilir ancak yaptığı gazetecilik değildi ve ''türkiye türklere bırakılamayacak kadar zengin bir ülkedir.'' diyen adama kusura bakmayın ama ne sağlığında ne yaptığı işte ne ölümünde saygı duyacak değilim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın