• 144
    allah bu dünyada hiçbir kimseyi bir insanın ölümüne sevindirmesin, bu çok büyük bir günahtır.

    mehmet ali birand'ı sevmezdim.ölümüne tabii ki sevinmedim, yanlış anlaşılmasın insan olan insana has bir duygu değildir ölüme sevinmek ama ölümüne üzülmedim de.

    sevmemek için nedenlerim vardı; abdullah öcalan'ın af ile serbest bırakılması gerek ve meclise girmesi gerek düşüncesini açık açık savunan bir insanı, binlerce askeri terör yüzünden şehit edilmiş bir ülkenin vatandaşı olarak sevmem mümkün değildi.

    neden mi? en basit nedeni için kendisinin sözlerini dinleyiniz.

    yalan söylemiyorum, iftira atmıyorum, kötü birşey söylemiyorum, allah günahlarını affetsin diyorum.

    kendisinin bu yönünü bilmeyen arkadaşlarım için ise ; abdullah öcalan ile ilgili söylediklerini izlemek için tıklayın.

    http://m.youtube.com/...JtUDwcvT3A&gl=TR

    bakın, bu videoda da diyor ki, abdullah öcalan çıksın ve meclise girsin, bunu da yapabilecek biri varsa o da tayyip erdoğan'dır çünkü çok güçlü diyor.

    http://haberevet.com/...n-cikisi_658655.html

    yukarıdaki videolara tepki göstermeyen insanlar, atatürk'ün o "ey türk gençliği" diye bahsettiği gençlik asla değildir.

    adam öldü diye göbek atılmaz, ama bir adam sadece galatasaray'lı diye benim ülkemde alt komuşumun, ne bileyim belki de benim kardeşimi, abimi öldürmüş, kundaktaki bebekleri katletmiş bir adam için sözde objektif olarak "af çıksın ve meclise girsin" diyorsa ben o adamı sevmem arkadaş, ulan siz şehit haberlerini izleyince hiç mi içiniz sızlamıyor? buna sebep olan imralıdaki it için hiç mi asılsın demiyorsunuz? sizin asılsın dediğiniz adama serbest kalsın diyen bir adamı galatasaraylı diye bu kadar bağıra basmak hangi öğretim seviyesinin, hangi milli bilincin, hangi tarih bilgisinin sonucudur.

    illaki bu ülkede bir insanın birşeyi anlaması için onun evine mi ateş düşmesi gerekir? böyle mi akıllanırsınız sizler? böyle mi bilinçlenirsiniz?

    mehmet ali birand'ın ölümü için söylenecek tek bir söz vardır; allah günahlarını affetsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın