• 4
    --- alıntı ---

    öncelikle bugün önceden belirlenen nezaket ziyaretini gerçekleştiren galatasaray kulüp başkanı sn. ünal aysal, sn. lütfü arıboğan ve diğer kulüp yöneticilerine teşekkür ederim.

    galatasaray store`un faaliyetten men edilmesi ya da yıkılması söz konusu değildir. mağazanın bulunduğu binaya ilişkin işlemler galatasaray store taşınmadan yaklaşık 3 ay evvel, yani 02.08.2012 tarihinde istanbul büyükşehir belediyesi `nin yazmış olduğu yazı üzerine başlamıştı.

    yapılan incelemede, burada dükkana ek kaçak bölüm yapıldığı, yine mekanın merdivenlerle açılıp alt kata bağlantı sağlandığı ve bu konuyla ilgili yapılan fiziksel düzenlemenin giderilmesi gerektiği bildirildi.

    bu bildirimden sonra aynı yerde bulunan hotiç mağazası burayı boşaltmış, mal sahibine teslim etmişti. mal sahibi yıkım işlemini gerçekleştirmeden ve ruhsata uygun hale getirmeden, galatasaray store`a da bu bölümlerin kaçak olduğunu söylemeden 20 kasım 2012 tarihinde sözleşme yapmış.

    bu tarihten itibaren yürüyen yasal işlemler sonucunda, galatasaray store ruhsat almadan önce yıkım kararı alınmış ve tebliğ edilmişti.

    galatasaray store ise, ruhsat için başvuru yaptığında belediye tarafından mağazanın daha evvel tespit edilen aykırı bölümlerinin giderilmesi gerektiği yazılı olarak bildirilmiş ve giderileceğine dair teminatta bulunmuştu.

    ruhsat işlemlerinde yürümesi gereken rutin işlemlerden biri de encümen kararı ile yazılı olarak tarih vermek zorunluluğudur. burada yapılan işlem de budur.

    sonuç olarak yapılan işlemler galatasaray store`dan önce başlamış ve devam etmiş olup, gs spor kulübünün hükmi şahsiyetiyle ilgisi yoktur.

    bugün galatasaray kulüp başkanı ve kulüp yöneticilerinden sn. lütfü arıboğan ile diğer yöneticiler daha evvel planlanmış nezaket ziyaretinde bulundular, bu sırada bu konuyu da konuşma fırsatı bulduk. onlar da bize hak verdiler.

    bu durumda mülk sahibinin zamanında bildirmemesinde kaynaklanan, herhangi bir art niyet taşımayan bir durum açığa çıkmıştır.

    daha önce de galatasaray spor tesislerinde buna benzer sıkıntılar olmuş, o zaman da galatasaray yöneticileriyle görüşerek konuyu halletmiştik. bu konuyu da görüşerek hallettik.

    benim veya kurumdaki diğer arkadaşlarımızın galatasaray ya da başka bir kulüp hakkında ön yargısı söz konusu olamaz. böyle bir ilkel davranış içerisine girmemiz mümkün değildir.

    galatasaray kulübü bizim için türkiye`nin önemli kulüplerinden biridir. bu şekilde değerlendiriyoruz ve ciddi hassasiyet gösteriyoruz. ama elimizde olmayan ve yürümesi gereken rutin işlemler ve yasal süreçler nedeni ile gelinen bu noktadan üzüntü duyduğumu belirtmek istiyorum.

    bu kadar büyümemesi gereken bu sorunun giderileceğini söyleyebilirim.

    sn. aysal da ziyaret sonrasında sporseverlere şu mesajı iletti, bu mesajı da sizlerle paylaşmak istiyorum;

    “sayın başkan’ı geçen yıl da ziyaret etmiştim. yine yeni yıl nedeniyle bir nezaket ziyaretinde bulunduk. oturduk sohbet ettik. bu arada müşterek konularımızı da paylaştık. iyi bir sene bekliyor bizi. kadıköy belediye başkanı sayın selami öztürk ile tam bir işbirliği içindeyiz. her türlü sorunumuza tam bir sıcaklık ile yaklaşıp desteklemesi bizi de çok mutlu ediyor. galatasaray store bu görüşmenin küçük bir parçasıydı, herhangi bir problem olmadığını biliyoruz.”

    --- alıntı ---

    http://selamiozturk.wordpress.com/...in-nezaket-ziyareti/
App Store'dan indirin Google Play'den alın