• 526
    mademki ilgi alanımız dışında kuralı uyguluyorlar "o hariç bu hariç"i olmaz bu işin, kural varsa uygulanır. aynı mantıkla metin kurt kütüphanesi başlığını da silmek gerekir çünkü kütüphaneler de ilgi alanımız içinde değil. 4 senedir doğru düzgün uygulanmayan kural dün uygulandı çok ilginç. seri ofsayt veren ibne diye başlık var daha neyin tribi bu, ofsayt yiyenin hortlattığı niteliksiz başlıklar dursun, moderasyona laf edince vay efenim adamın boğazına yapışmış yok efenim moderatörler sözlüğe girmiyolarmış, biz çıkalım da siz girin o zaman.

    sürekli söyleniyor ve dikkate alınmıyor: moderasyonun standardı yok, standardizasyon eksikliği var. bu yüzden eleştiriliyorsunuz, durumu çarpıtmayın!

    bak bundan 2 ay önce de yapmışım ben aynı standardizasyon eleştirisini başka bir konuyla ilgili bi' tarafına takan olmamış, aksine taşak geçilmiş: (bkz: #1095782)

    eşit ve öngörülebilir muamele istiyoruz arkadaşım, derdimiz bu, standart muamele istiyoruz. kurallar herkese uygulansın istiyoruz. daha açık nasıl anlatalım? bak en basit örneğini de veriyorum iki haftadır sneijder muhabbeti yüzünden sözlük duyumcudan geçilmez oldu, hadi onu geçtim sneijder'in karısının başlığı açıldı en basitinden o zaman yok muydu bu kural? vardı. niye uygulanmadı? bunun açıklaması yapılsın önce. sözlükteki bilmem kimin twitter hesabı facebook hesabı çok mu ilgi alanımız içinde?

    madem kural yeni aklınıza geldi dün bir milat olsun sözlük için. fakat herkese uygulansın kurallar. istisnasız herkes ve her şey için.
App Store'dan indirin Google Play'den alın