resim
Gökmen Özdenak
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:76
Boy:1.81
Uyruk:Türkiye
  • 34
    galatasaray'da uzun yıllar oynayıp, goller atmasına rağmen spor yazarlığını ve karakterini görüp iğrendiğim ve utandığım kara cahil ve narsist kimse. geçenlerde yine gözüme takıldı kendisi bir bakınayım dedim neler saçmalıyor diye. aziz yıldırım'ın ezik yaftası '' tesadüf'ünü çok doğru bulduğunu ifade etti. galatasaray'ın uefa kupasını alması tesadüfmüş gökmen bey için. zerre iplemeyip gülesim geldi fakat yapamadım işte sinire kestim arkadaş. şu adamı galatasaray namına televizyona çıkartmasınlar artık. cinnet geçirip stüdyoyu basasım geliyor.

    bir de hiçbir forveti beğenmeyişi yok mu... milan baros'u geldiğinden beri kıldan tüyden nem kapıp yerden yere vuruyor. zaten her fırsatta, her takımın golcüsünü yerden yere vuruyor hazret. neymiş; penaltılarla bu kadar gol atmış baros. galiba galatasarayda bir golcünün başarılı olması, camia tarafından sevilmesi gökmen bey hazretlerinin zoruna gidiyor. nasıl pis bir egosu varsa amcamın hiçbir golcü sevilsin istemiyor.

    boş beleş yorumları, sağdan soldan duyduğu teknik analizleri orta yere saçmalaması, yılların eskitemediği ezberleri sanki yep yeni şeylermiş gibi sunmasına vesayir hiç değinmek istemiyorum. bu ne saçma sapan bir adamdır hala bilemedim. ya biz çok salağız ya da o bizden daha galatasaraylı. ya da neyse ne ya...
    allaha havale edilesi varlıktır netice olarak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın