• 525
    ilgi alanı dışındaki entry'leri silmelerine değil, başlık seçerek silmelerine kızılmaktadır.

    barış manço'dan tutun da attilâ ilhan'a kadar bir çok başlık var. barış manço galatasaraylı diye mi ilgi alanımızda oluyor? o zaman hrant dink'in de tuttuğu takımı bulsun çıkarsın yazsın birisi. attilâ ilhan'ın yazdığı yazılar var mesela futbol üzerine, ben paylaştım hatta, o ilgi alanı dahilinde ancak şair. eğer futbol üzerine yazdığı için ilgi alanımızdaysa, futbol hakkında tek cümle eden herkes ilgi alanımızdadır. yok değilse, o zaman, futbol üzerine yazı yazmış veya konuşmuş bir adam nasıl ilgi alanımızda olmuyor?

    uzun lafın kısası, çizgileri belirsiz bir kural üzerinden başlık silen moderasyondur. burası bir devlet değil, devlet yönetmiyorsunuz arkadaşlar. bazı başlıklara, bazı entry'lere müsahama göstermeyi öğrenmeniz lazım. sözlük zaten gerilmeye müsait, zırt pırt entry silerek iyice geriyorsunuz.

    bir de, bir çok "ilgi alanımızın dışında" başlığı hrant dink başlığını sildikleri için gelen tepkilerden sonra hatırlamaları ve silmeleri enteresan. yeni belirlendi herhalde kuralın çizgileri.
App Store'dan indirin Google Play'den alın