resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 1378
    transferin son gününde gelsin, 2 ay form tutsun, son 10 hafta oynasın, ligde şampiyon olalım, schalke'ye elenelim*, sezon sonu mevki güçlendirelim, ve hayvani bi kadroyla önümüzdeki yıla başlayalım.

    yukarda yazdığıma burun kıvıranlar var. neymiş hemen gelip antremana çıkcakmış. sanki adam kaçıyo amk. sanki muhtacız adama şu an. galatasaray'ın hedefleri artık eskisi gibi değil. galatasaray'ın hedefi 5 yıl içinde şampiyonlar liginde 1. torbada yer almaya alışmış bi takım yaratmak. varsın oynamasın bu dönem sneijder, seneye de bizde değil mi. ligde lideriz ve gruptan çıktık. belli ki bu ortamı bi daha yakalayamıycağımızdan korkanlar var. ya korkmayı alışkanlık edinmişler yada şu anki galatasaray yapılanmasını göremiyolar.

    galatasaray'ın hedefi her sene en az şl gruplarından çıkmak. bu hedefi gerçekleştiremiyceğimizi düşünenler anında gelsin diyor. ama unutulan bi şey var. eğer galatasaray hedeflerinde başarısız olursa şu an gelen sneijder'in de bi anlamı kalmaz. bu sene çeyrek finale çıkıp bi daha çıkamıycaksan koyarım öyle çeyrek finale. fenerbahçe de oynadı noldu kına yakmıyolar. istikrar yoksa anlık mutluluklar gelir. ama istikrar varsa başarılar gelir.

    özet: varsın bu adam transferin son günü gelsin. bokum gibi oynasın. korkmayın bundan sonra her sene şampiyonlar ligindeyiz. bu sene olmaz, seneye bu adam eşliğinde çeyrek final oynarız. acelesi yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın