resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 1298
    burada yazılanları en başından beri okuyorum hala diyorlar ki kap'a neden sneijderle anlasılmadan bildirildi,muslera kapa bildirildikten 18 gün sonra resmi imzalar atılmıştı. beyler siz iyi misiniz ? he ben de heycanlandım bir an önce olsun istiyorum hakikaten sıkıcı bi durum ama tutup yönetime veya futbolcuya sallamıyorum. normal yaz transferleri gibi değil kış transferleri bir an önce bitip takıma katılmaları iyi olur ama o kadar kolay olmadığını her seferinde görünüyor ama insanlar ders almıyor.
    bu sözlükte daha aklı selim insanlar var diye geliyoruz,okuyoruz ama son zamanlarda görüyorum ki forumlardaki andaval taraftarlardan bir eksiğiniz kalmamış. ulan ne demek sneijder ne kadar paracıymış gibisinden imalar sözler, adam almayacak mı emeğinin karşılığı olan parayı sizin bakış açınıza sokayım ben. kimse kimsenin kıçına yapışmadı,bir teklif yapıldı kabul edildi sneijder ve inter yönetimi tarafından fakat sneijder ve interin arasında sorun var bunu halletmeye çalışıyor yoksa neden dün gece bir inter yöneticisiyle bir araya gelsin,eğer bir araya geldiyse konuşulacak tek konu; sneijder'in inter kulubunden alacaklarıdır.
    sneijder çıkıp açıklama yapsın ne demek,ben galatasarayla anlaştım derse,sormazlar mı adama; sen anonim şirketisin neden kap'a bilgilendirme geçmedin diye. diyeceksiniz ki; f.bahçe neden böyle birşey yapmıyor onlar yapmıyorsa bu hukuksuzluktur kusura bakmayın da onun hakkında dava açmak da bizim görevimiz değil. kaldı ki sneijderin f.bahçeyle iki kez ismi anılmıştı, ikisinde de yalanlamıştı,bilgilendirmek zorunda zaten.
    hala daha her duyduğuna inanan varsa nolur bi siktirip gitsin,yetkili ağızlardan çıkan açıklamalarda ses duyuyorsanız inanın. yok o bunu dedi,yok italyadaki kaynagımız böyle dedi, dün gördük bir takım salaklar, kodugumun bir programındaki yayına inanıp havaalanına gitti.
    son olarak aklınızı başınıza alın artık lütfen a.k,her yazılana çizilene söylenene inanmayın,sneijder bizimle anlaştı,interle olan sorunları halledip gelecek.

    edit: kulupten * alacağının 500bin euro falan sananlar varsa da o kadar ufak bir rakam değildir kesinlikle,hatta 6 milyon euro gibi bir rakamdan bahsediliyordu lakin bu 6 milyon sadece bir duyumdur, olabilitesi vardır. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın