resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 1297
    transfer edilebileceği ihtimalini öğrendiğim gün tahmin ettim bu olacakları. ev arkadaşımla bile paylaştım bunu, takip etmeyeceğim dedim, akşamdan akşama bir sözlüğe uğrar şöyle olayın içine girmeden kolaçan eder geçerim dedim. nitekim öyle oldu. olayların bu kadar karışmasının tek nedeni sabırsızlık. daha doğrusu haklı sabırsızlık. ben buna şahsım olarak engel oldum. kafam rahat 1 hafta geçirdim.

    şimdi dayanamayıp eleştiriler için iki çift lafım olacak. ulan sneijder gibi bir adama talip oluyorsun, millet taşak yapıyor, sen adamla 1 hafta içinde anlaşıyorsun ve detaylar bekleniyor.e be hödük, sen bu gelişmeleri sadece 1 hafta içersinde gerçekleştirmiş bir yönetime, özellikle de böylesine karizma bir başkana dil uzatmayacaksın, uzatma lann..

    transferi gerçekleşsin ya da gerçekleşmesin, adımızın dünyanın en büyük ortasaha oyuncularından biriyle anılıyor olması beni gururlandırdı arkadaş. kimse polyanna falan da demesin şimdi. wesley sneijder denen zat- ı muhteremin , bu yaşında türkiye'ye futbol oynamaya gelmesini beklemek çok normal olmazdı, ama bak şuan burda bunu konuşabiliyoruz değil mi? bununla gurur duymayı bilmelisin galatasaray taraftarı, elbette bu kadar umutlandıktan sonra futbolcu getirilmezse çok üzüleceksin, belki günlerce eve kapanacaksın, ama o yönetim seni mutlu etmek, bu takımı daha iyi yerlere getirebilmek için çoğunluğu şizofren, hasta adamlar tarafından yönetilen türk spor medyasını göze alıp böyle bir transferi kovalıyorsa şayet, ayağa kalkıp alkışlamalısın, sana bu yakışır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın