resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 1267
    hagi'nin gelişinden sonra beni sadece drogba'nın gelme ihtimali heyecanlandırmıştı ama o iş olmadı. ondan sonra da bu arkadaş heyecan yarattı bünyemde.

    vizontele'de bir sahne vardı, belediye başkanı nazmi bey * televizyonun ne olduğunu bilmiyor ve sinemacı latif'in * telaşlanması üzerine şöyle bir söz kullanıyordu.

    - latif bu kadar telaşlandığına göre bu vizontele iyi bir şeydir.
    ------------
    ne alaka diyeceksiniz ama hadi çoğumuz futbolu yakından takip ediyoruz ve wesley'in inanılmaz bir etki yaratabilecek potansiyelde olduğunu bildiğimiz için heyecanlanıyoruz ama kendisinin futbolunu çok bilmeyenlerimiz bile, medyanın, fenerbahçe taraftarlarının hatta yöneticilerinin * götlerinin tutuşmasından bu işin ne kadar önemli olduğunu anlamışlardır. eğer bu iş olur ve aşı tutarsa önümüzdeki 3-4 yıl ligin açık ara favorisi oluruz ve her sene cl.de mücadele deriz. o zaman zaten kendisinin aldığı paranın hiç önemi yok çünkü fazlasını kazandıran bir futbolcu olur.

    yönetim burada büyüyerek yatırım yapmayı tercih etti. şimdiye kadar yatırımların karşılığı alındı *ama işler ters giderse ne olur bilemiyorum.

    ben kendisinin çok çabuk ligimize alışacağını ve bu büyük taraftar için eski günlerine döneceğini düşünenlerdenim.

    her ne kadar şerefsiz medyanın verdiği kirli bilgiler, twitterdaki organize işler yüzünden bazılarımızı bu transferden soğutsalar da bu adamın gelişi bize çağ atlatabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın