• 5988
    twitter denen şarlatan yuvası peydah olduğundan beri, transfer dönemlerinde hiç çekilmeyen sözlük. konuyla ilgili en ufak fikri olmayan, büyük isimlerin transfer dedikolarıyla prim yapmayı kendine görev edinmiş goygoycuların tweetleri buralara taşınmakla kalmıyor; bunlara inanan pek çok yazar bu zırvaları ciddiye alıp, iddia gerçekleşmediğinde başkana, yönetime, futbolcuya, futbolcunun eşine, yedi ceddine bela okuyor...

    kusura bakmayın, hiç çekilmiyorsunuz! her galibiyetten sonra takımlarımızı avrupa şampiyonluğunun en büyük favorisi ilan eden; her mağlubiyetten sonra da ''bu takımdan bir halt olmaz, şu kişiler asılsın ve derhal kesilsin!'' diye naralar atan, fazlaca heyecanlı tiplersiniz. ama ne yazık ki, aklı selim insanlardan daha fazla çıktığı için sesiniz, galatasaray sözlüğü çöplüğe çevirdiniz!

    wesley sneijder hepimizi heyecanlandırıyor elbette. ama nedir bu akıl tutlmasının sebebi? iki gün içinde, adamı takıma getirdiniz, ismini formanıza yazdırdınız, sonra umtsuzluğa kapıldınız, bacağını kopardınız, futbol hayatını bitirdiniz, yeniden umutlandınız, şiirler yazdınız, tekrar umudunuzu yitirdiniz, allah'tan belasını istediniz; ve tüm bunları sosyal medyada, sözüne bir gram güven kalmamış medya maymunlarının dedikodularına prim verdiğiniz için yaptınız!

    bu adam türkiye'ye gelirse eğer, iyi oynadığı her maçtan sonra onu yeni hagi ilan edecek; kötü oynadığı her maçtan sonra da bonservisinin, maaşının hesabını yapacaksınız siz!

    ya bu yersiz heyecanınızı bir kenara bırakın, azıcık sabretmeyi öğrenin; ya da kısa don giyme döneminiz bitene kadar bekleyin... galatasaray sözlük bir yere kaçmıyor. büyüyünce de yazabilirsiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın