• 20
    yabancılar helikopter bakarken sen 92 model şahin'e mi biniyordun koçum?

    elano'ya, lincoln'e atmadığın paslar bu yüzden miydi? senin atmadığın o paslar yuvam(!) dediğin galatasaray'a zarar veriyordu. tribünde ya da telavizyon başında maç izleyen taraftarı kahrediyordu. ben taraftarım, üç beş kuruş devletin verdiği krediyle, ailesinden gelen az buçuk harçlıkla ayın başını zor getiren birçok galatasaraylı üniversite öğrencisinden biriyim. ben senin yabancılara pas atmadığın o maçları izlemek için cebimdeki son harçlığımı harcadım defalarca. borç aldım arkadaşlarımdan kim bilir kaç defa. sen ve senin gibi birkaç kendini bilmez kanarya beyinlinin takımda yarattığı o ayrımcı ortam, sebep olduğunuz başarısızlık her ne kadar galatasaray'dan koparmasa da üzüyordu lan bizi. sen napıyordun, hatunlarla sinema kapatıyordun. elin yabancısı helikopter bakarken değil mi? biz paramızı maça verip filmleri torrent'ten indiriyoruz lan. sen sinema kapatıyordun!

    bir zamanlar bülent korkmaz'lar, ergün penbe'ler, hasan şaş'lar, ayhan akman'lar da alamıyordu parasını. omzu çıksa sahada kalıyordu onlar, senin gibi bik bik ötmüyordu iki kamera görünce.

    iyi ki gittin arda. sen gittin başarı geldi, sen gittin huzur geldi şu takıma, bizlere. iyi ki gittin. umarım türkiye'ye dönüşün tekrar galatasaray'a olmaz. senin o kendince süslü cümleler kurarak sarfettiğin saçma sapan lafların yakışacağı bir camia var türkiye'de. kankalarının kulübü hem de. umarım orası dururken galatasaray'a yolun düşmez. istersen dünyanın en iyi topunu oyna. bizden uzak ol da nereye yakın olursan ol.
App Store'dan indirin Google Play'den alın