resim
Steven George Gerrard
Görev:Teknik Direktör
Takım:Al-Ettifaq
Yaş:44
Uyruk:İngiltere
  • 190
    karakterine hayran olduğum, futboluna hayran olduğumu söylemeye gerek duymadığım futbolcu. şu an sözlükte kendisi neden liverpool'dan büyük bir takıma gitmedi tartışmaları aldı başını gidiyor. kendisi gösteriyor ki vefa istanbul'da bir semt adından ibaret değilmiş.

    şimdi kameralarımızı sözlükteki arda turan başlığına çevirelim ;
    an itibariyle başlığında 364 sayfa var ve bunun 243'ünden sonrası çoğunlukla hakaret içeriyor. acaba neden ? halbu ki kendisi çoğu sözlük yazarının da dediği gibi daha büyük bir lige gitti ve uefa kupasını kazandı. geçtiğimiz sene uefa kupasını kazandığını düşünürsek arda galatasaray'dan daha büyük bir takıma gitti. yazımı beğenmezseniz of'laya bilirsiniz saygı duyarım ama rica ediyorum son söylediğim büyük takıma gitti sözü nedeniyle oflamayın. galatasaray'ın atletico madrid'den büyük takım olduğunu, galatasaray taraftarından başka kimse bilmiyor.

    şimdi bir başka eski galatasaray'lı emre belözoğlu başlığına bakıyoruz ;
    ismi altında92 sayfa var ve bu 92 sayfanın 92'si hakaret içeriyor. emre hep böyle olduğu için değil, çubuklu tosun avrupadan fenerbahçe'ye transfer olduğunda sözlük ve yazar olmadığı için.
    sözlük ortamında olmasa da taraftar forumlarında ve o zamanlar webaslan.com adresinde konu altındaki taraftar yorumlarında '' yürü be aslanım '' ya da ''fener senin orta parmağını alsın'' veya '' adam galatasaraylıların önde gideni''* gibi yorumlar okuyorduk. ama emre, galatasaray'dan büyük bir avrupa takımına inter'e gitti ve sonra para için 2. tercihini daha çok para veren fenerbahçe'den yana kullandı. şimdi soruyorum sevgili yazarlar (gbkz: bu da mı gol değil ?)

    adam liverpool taraftarı ve asil. istediği parayı kazanıyor ya da kazandığı parayı yeterli buluyor. belki şu anliverpool çok iyi yerlerde değil ama zamanında şampiyonlar ligini kazandığında, o maçta omzunda kaptanlık bandıyla 8 numarasıyla gerrard oynuyordu. başarısızlıkta gitmedi çünkü neden tekrar olmasın diye düşünüyor olabilir. arda turan düşünmedi, emre belözoğlu düşünmedi, okan buruk düşünmedi ve daha niceleri düşünmedi, ama gerrard eminim ki öyle düşünüyor. 1998'de girdi oraya ve 2 sene avrupa boku yemek istemediğinden liverpool'da bırakmak istiyor futbolu. onlar bizim gibi vefasız değil. göreceksiniz ki gerrard futbolu bıraktığında 8 numara müzeye kalkacak ve bir daha çıkmayacak. aynı maldini'nin formasının müzeye kalktığı ve onun soyundan birisi milan'da oynamadığı sürece o numarayı kimsenin taşıyamayacağı gibi.
    sonra teknik direktör olacak, sonra öldüğünde you never walk alone eşliğinde gömülecek.

    özet : gerrard iyi topçu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın