resim
Steven George Gerrard
Görev:Teknik Direktör
Takım:Al-Ettifaq
Yaş:44
Uyruk:İngiltere
  • 181
    bir francesco totti degildir. bir lampard'ta degildir. ama onlar da bir gerrard hic degildir. yillarca tartisildi gerrard mi, lampard mi diye? buna herkes kendince cevap verir, bana gore gerrard'dir. ayri severim kendisini.
    totti daha ofansif olmasi ve milli takimla yasadiklarindan dolayi bazi yonlerden ikisinde de ondedir ama orasi ayri.
    ama bu isimler bayrak adam olduklari icin bu kadar buyuk ve onemlidir zaten. baska takima giderlerse sadece futbolculuklari kalir. nasil sacma bi tartisma konusudur bu. bu adamlar yillarca orada oldugu icin efsane zaten.

    totti ve gerrard kariyerleri boyu tek takimda oynamislardir altyapi dahil. ama lampard'in gecmisine bakinca west ham'di sanirim bir de bir takim daha gorururuz. altyapi filan da olabilir tam hatirlayamadim simdi. belki burada bir tik geriye dusebilir yine lampard. ayrica bir terry gercegi de vardir yillarca lampard'in onunde bence. bir de lampard jubile yapamayacak gibi gorunuyor mavilerde ama gerrard ve totti kendi takimlarinda yapacaklardir jubilelerini kesinlikle.

    benim icin futbolu ilk izlemeye basladigim yillar neden bilmem totti tam bir efsaneydi. 2000 donemi filan acayip severdim. o ara bir rui costa gercegi de vardi benim icin. neyse sonra gerrard oldu en sevdigim isim yillarca ama su anda o kadar on planda bi oyuncu yok. galatasarayli futbolcular hesaba katilmiyor tabii ki. ayrica her zaman icin olan tek isim zidane'di aga o kadar. ne alakaysa.
App Store'dan indirin Google Play'den alın