• 5987
    iyice acayip bir yer oldu bu sözlük.

    sneijdere sallayanlar mı ararsın. başkanı linç edenler mi? sneijdere talip oldu diye liverpool itin şeyine sokan mı?

    sneiijder dediğin adam şu anda beş tane ortanın ortası futbolcu say desen, listeye alacağın bir isim. bizim gözümüzde dünyanın en büyük kulübü olabilir galatasaray ama sneijder için buraya gelmek zor bir karar. diğer alternatifleri değerlendirmeye çalışmasından doğal birşey yok.

    ünal aysala gelince adam uzun vadede galatasarayı dünyanın ilk on kulübünden birisi yapmayı koydu vizyona. emre çolakla mı olacak bu iş zannediliyor? elbette sbeijder gibi adamlarla olacak. kabahati sneijdere talip olması mı? şikecilerin aksine yasaları göz önünde bulundurup transfer girişimlerini borsaya bildirmesi mi?

    daha futbolcuyla görüşülmeye başlandığı bile bildirilmedi borsaya. hele bir sakin olalım, borsanın açılmasını bekleyelim. sneijder çok büyük futbolcu ama galatasaray da taraftarlarının sneijder başlığında dilenecekleri kadar küçük bir kulüp değil bunu da unutmayalım.

    ayrıca sneijdere talip olunması, bu seneki sıkıntımızın teşhisinin doğru yapıldığını gösteriyor. o olmazsa belli ki başka bir çilingir orta saha oyuncusu bulunacak. biraz sakin olmak lazım. transferler yatınca ele güne rezil olmamızın sebebi, borsaya yapılan bildirimler değil, resmi açıklama gelmeden gelin güvey olmamız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın